Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről? Igaz...

Mi a véleményetek erről? Igaz lehet? Őszintén, légy szíves!

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy aki hagyja sírni a babáját, annak sokkal jobb alvó lesz a picije a későbbiekben. Aki sosem hagyja sírni, annak kevesebbet fog aludni. Személyes tapasztalatok?
2010. nov. 27. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én ezt még sosem hallottam, de szerintem baromság. én nem próbálnám ki...., inkább ne aludjon sokat:)
2010. nov. 27. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez hülyeség...........

Én sosem hagytam sírni a kisfiam és mégis jó alvó.

Most 6 hónapos és átalussza az éjszakát 3 hónapos korától.

Esetleg az lehet hogy sokat sír és elfárad, elalszik de nem valószínű......az meg már elég gáz aki addig hagyja sírni míg el nem alszik :S

2010. nov. 27. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:

H't ha igay is n'lunk nem j0tt be$

en nem birom sirni hagzni a lanyom,1 eves,es megis jol alszik$

3 hos koratol alussza at ay ejszakat,persye a fogyas es a szepi s\ori minket is bezavart,de arra is talatunk olyan megoldast,hogy mindenki tudjon pihenni, sy=val a lanzom jol alszik,de soha nem hagytam sirni.

2010. nov. 27. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Soha nem hagytam sírni a kisfiamat és most is alszik kb. 3-4 órája. Most két éves és bőven van alvókája.
2010. nov. 27. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Soha nem hagytuk sírni a babánkat egy percre sem, azonnal ott vagyunk, ha valami baj van. 4 hónapos kora óta este 9-től reggel 6-ig alszik.
2010. nov. 27. 18:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Ránk sajnos igaz. Én sem hagytam sírni soha, és jóval kevesebbet alszik, mint a kortársai. A barátnőm mindkettőt hagyta sírni, neki jó alvók a gyerekei (sőt szerintem túl sokat alszanak). Gondoltam megkérdezlek titeket is. :) Ezek szerint nincs sok valóságalapja.
2010. nov. 27. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Én hagytam sírni, és baromi rossz alvó...

Szóval szó-szó-.-.

2010. nov. 27. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Másodiknak: igen, sajnos elég gáz, azonban nem egy ilyen szülőt ismerek...

Az volt a cikk lényege, hogy a baba rájön, hogy nem számíthat senkire (magára maradt, bármit csinál, nem reagálnak rá), így inkább az alvásba menekül, mert akkor nem érzi ezt a lelki fájdalmat. Szomorú...

2010. nov. 27. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sem hagytam soha sírni a gyerekem és az ismerősök ki vannak akadva,hogy mennyit alszik(éjjel 12-13 órát,nappal 2X2 órát 6,5 hós)Igen akiket hagynak sírni reményvesztett lesz,rájön,hogy ővele nem törődnek,minek kelljen föl úgyse törődnek vele,nem játszanak vele!Az is lehet,hogy nem is alszik az a baba csak fekszik a szobájába hangtalanul és les ki a fejéből és esetleg csak akkor jelez ha már éhes modjuk!Ez csak egy gondolat volt,de akkor aludjon inkább kevesebbet de az én babám ne legyen csalódott,reményvesztett!
2010. nov. 27. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:

én még sosem hagytam sírni.

4 napos korától 1x kelt fel szopizni éjjel, olykor 2x.

3 hós korától reggelig alszik. most 7,5 hónapos, este fél8-tól reggel fél 7-ig alszik, volt néhány rosszabb éjszakánk, nem tudtam rájönni az okára, lehet idő, mozgásfejlődés, fog még nincs. ha összeszámolom, visszagondolva, kb 8x volt nyűgös éjszakánk. akkor sem hagytam sírni. nappal 2x alszik, szuper ritmusa van, nagyon aktív, amikor ébren van. szépen fejlődik.

2010. nov. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!