Fideszesek (Narancsingesek)! Meg vagytok elégedve a kormánnyal, de őszintén légy szíves? Nem kötözködés.
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 08:24
1/18 anonim válasza:
Ha csak Őket kérdezed, kevés válaszod lesz!
Ultracivil
2/18 anonim válasza:
Hogy a kedvencedet idézzem: mi az hogy! Nagyon is!
3/18 anonim válasza:
Az elszámoltatással igencsak adósak még. Azonkívül rendben vagyunk.
4/18 anonim válasza:
Jah, sajnos elszámolás nem lesz (holló hollónak a szemét nem vájja ki...) azonkívül nagyrészt elégedett vagyok, igen :)
5/18 anonim válasza:
Csak az fogja neked válaszolni,hogy elégedett,akinek magas a keresete,és jövőre több pénzt visz haza.
Az már nem érdekli,hogy lassan eltűnik a jogállam.
6/18 anonim válasza:
Hát nem nagyon tolonganak itt az emberek. Nem is értem,hogy lehetne egy Fidesz szavazó elégedett,mikor teljesen mást csinálnak ,mint ami a választási programjukban volt! Elméletileg nem arra szavaztak? Én első sorban a párt programjára szoktam szavazni! Bár láttam a tv-ben ,ahogy egy fideszes politikus arról nyilatkozik,hogy "az embereket nem a program érdekli"! (hátakkkor mi?)
7/18 anonim válasza:
Nem tartom magam "narancsingesnek", noha bevallom, rájuk szavaztam. Megbántam.
9/18 anonim válasza:
Én nem, ha most áprilisban lenne a választás, el sem mennék, mert nincs kire szavazni.
Fidesz=MSZP... csak az érdekkörök mások, Jobbik a fidesz kutyája, LMP pedig az mszp kutyája.
10/18 anonim válasza:
azt mondom nem a kormányt kell okolni hanem saját magunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!