Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek (Narancsingesek)!...

Fideszesek (Narancsingesek)! Meg vagytok elégedve a kormánnyal, de őszintén légy szíves? Nem kötözködés.

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aranyos. Aki beírja, hogy elégedett, azt lepontozzák?
2010. dec. 4. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem pl az elszámoltatáson kívül nem volt gondom, ez a legalacsonyabb %-ot jelenti. Ezekszerint itt a többség fél az elszámoltatástól, nyilván rájuk is vonatkozna. Magyarország, én így szeretlek...
2010. dec. 4. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Én is szeretlek Magyarország!

Néhány kivétellel:

Fidesz, MSZP, KDNP, SZDSZ, Jobbik, LMP, MDF, FKGP, MSZMP, MKP, KISZ, DISZ, DIVSZ, Kommunista pártok, Fasiszta pártok, Anarchisták, határtalan Liberálisok és minden politikailag elkötelezett szemellenzős mindfree, gondolatiaban manipulálható lény.

A maradék azok a magyar emberek akik a másikat is megbecsülik, másban is látnak értéket, nics előitéletük, szorgalmasan dolgoznak és őszinték.

( Hmmm.... Azt hiszen kevesen vagyunk :-D )

Ultracivil

2010. dec. 4. 12:23
 14/18 anonim ***** válasza:
az utolsóé jó válasz volt:D
2010. dec. 4. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Szépjònapot Orbánisztán!

én a Fideszre szavasztam 10-ben de még 06-ban is.

nagyon megbántam hogy ezekre a tetvekre szavaztam...kibszottul nemvagyok megelégedve...ennél még a gyurcsány kormàny is jobb volt...és aza tetü még be is vallotta hogy hazudott...Orbán rengeteg olyat ígért amit nem tartott be...pluszba még magyar sajtòszabadsàg sincs...szégyen...az ilyen kulfoldi politikájukrol ne is beszéljunk... ._.

és én azért is csak a Demokratikus Koalíciòra voksolok! inkább 1000 hazug zsidò mint egy csòrò cigany...

a jobbik meg a rasszizmusátol tobbet nemnagyon tud felmutatni...

lmp..azmiaz?! egy fika..

mszp...mösterházink is nagyon gyenge ezekkel szembe...kulso kapcsolatok noku..

2012. ápr. 14. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Nincs sajtószabadság?

Akkor ezt hogyan írhattad le? :D

2012. ápr. 14. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:

16-osnak...ne fárassz már ember...

akkor *nincs teljes sajtòszabadság..

2012. ápr. 14. 12:19
 18/18 anonim válasza:
Igen-igen a sajtószabadságos téma egy igen kényes téma. Az emberek többsége észre sem veszi, hogy erőteljes cenzúra működik Magyarországon. És miért? Mert az ember nem érzékeli, hogy bármi is hiányozna az esti híradóból, vagy a napi hírlapból. A valóság viszont, hogy a kemény cenzúra hatására, a tényleges hírek töredéke jut el hozzánk, ezekről sajnos nem is tudunk....
2012. ápr. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!