Fideszesek (Narancsingesek)! Meg vagytok elégedve a kormánnyal, de őszintén légy szíves? Nem kötözködés.
Én is szeretlek Magyarország!
Néhány kivétellel:
Fidesz, MSZP, KDNP, SZDSZ, Jobbik, LMP, MDF, FKGP, MSZMP, MKP, KISZ, DISZ, DIVSZ, Kommunista pártok, Fasiszta pártok, Anarchisták, határtalan Liberálisok és minden politikailag elkötelezett szemellenzős mindfree, gondolatiaban manipulálható lény.
A maradék azok a magyar emberek akik a másikat is megbecsülik, másban is látnak értéket, nics előitéletük, szorgalmasan dolgoznak és őszinték.
( Hmmm.... Azt hiszen kevesen vagyunk :-D )
Ultracivil
Szépjònapot Orbánisztán!
én a Fideszre szavasztam 10-ben de még 06-ban is.
nagyon megbántam hogy ezekre a tetvekre szavaztam...kibszottul nemvagyok megelégedve...ennél még a gyurcsány kormàny is jobb volt...és aza tetü még be is vallotta hogy hazudott...Orbán rengeteg olyat ígért amit nem tartott be...pluszba még magyar sajtòszabadsàg sincs...szégyen...az ilyen kulfoldi politikájukrol ne is beszéljunk... ._.
és én azért is csak a Demokratikus Koalíciòra voksolok! inkább 1000 hazug zsidò mint egy csòrò cigany...
a jobbik meg a rasszizmusátol tobbet nemnagyon tud felmutatni...
lmp..azmiaz?! egy fika..
mszp...mösterházink is nagyon gyenge ezekkel szembe...kulso kapcsolatok noku..
Nincs sajtószabadság?
Akkor ezt hogyan írhattad le? :D
16-osnak...ne fárassz már ember...
akkor *nincs teljes sajtòszabadság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!