Anyucik körkérdés? Tervezitek, hogy Szilveszterkor elmentek bulizni? Ha igen kire hagyjátok a babát és mekkora a gyerkőc? Ha nem mentek miért döntöttetek így?
Igen, nagymam vigyáz rájuk.
5 év, 22 hó, 22 hó. Átalusszák az éjszakát (már tavaly is), szóval nincs dolga...
Szia.
Mi megyunk bulizni:) csaladi szilveszter lesz.Nagynenemeknek hatalmas hazuk van es mindig naluk szoktunk lenni(legalabbis onnan indulunk bulizni).Most 5 kicsi van a csaladban (7es 3 evesek a lanyom 10 hos lesz akkor unokatesom lanya 4 hos lesz masik unokatesomek kisfia meg 1.5 honapos)+ a 12 eves hugom.
Vacsi beszelgetes iszogatas (persze aki nem szoptatos anyuci).
Nagynenem ferje szokott nosztalgia bulikat csinalni es van karaoki gepe.Mindig feldobja a hangulatot es tancolni is szoktunk.Kb 15en leszunk es ha elfaradnak a gyerekek/babak lefektetjuk oket az egyik haloban :) van kamera amivel figyeljuk oket es mindig rajuk nez valaki.13 honapja nem voltunk otthon es leginkabb ilyen bulira vagyom es nem egy fustos duborgo zenes discora.Lehet par ev mulva en is igazi bulira fogok vagyni, de most meg nem :)
15hónapos a baba senki sem tud rá vigyázni :/
Mióta megszületett sehol sem voltam így szilveszterkor sem lesz másképp,marad az itthoni begolyózás :)))))
nem megyünk, de mi már évek óta nem szilveszterezünk. 10 hós a lányunk, így valószínű, hogy a szokott időben megfürdetjük, lefektetjük, de kiváncsi vagyok, hogy felébred-e a durrogásra. ezért az éjfélt megvárom.
szerintem majd ha nagyobb lesz, inkább elutazunk majd pár napra, én ezt szeretném a legjobban.
egyébként lenne aki vigyázna rá, de nekünk nincs igényünk erre a bulira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!