Milyen a számotokra ideális családmodell, és miért döntötök vagy döntöttetek emellett?
Én mindig két gyereket szerettem volna, úgy gondoltam az az ideális. Most egy babám van, és jelenleg ez is nagyon ideális. :)
Amúgy azért akartam kettőt, mert úgy gondoltam kell egy tesó, viszont három gyerekkel már nem bírnék (vagy csak azt hiszem).
Úgyhogy valószínű majd egyszer lesz még egy gyermekünk, ha minden jól megy.
2 gyerek, minimum 4-5 év korkülöbség, 30 felett szülni.
Monjuk nálunk tönbb-9 év- a korkülönbség, így alakult, kicsit 37 évesen szóültem
(a 25-30 alatt 2-3 gyerek 1-2 év különbségel, az ami nem "jön be", illetve a 4 gyrek)
Szia
Gyermekkoromtol igy szerettem volna:
1+ 3 gyerek (ha lehet ebben is "kivansagmusor" akkor 3 lany, de ez annyira nem fontos...bar egy lanyt mindenkeppen szerettem volna)
Ebbol eddig megvalosult: ferj+ 1 gyerek (kislany)
Meg legalabb 1 babat seretnek (azt sem "bannam" ha iker terhessegem lenne...nagyon szeretnek ikreket, de nem valoszinu, mert egyikunk csaladjaban sem volt iker terhesseg)
Nekem fontos volt, hogy 30 elott szulni legalabb az elsot.Ha ugyesek leszunk meg a 2. is belefer 30 elott :)
16 honapos a lanyom en 27 vagyok (leszek ebben a honapban)
20 éves vagyok, félidős babás, korán szerettem volna szülni, sikerülni fog :)
A kis korkülönbség nekem nem jött be (tesóm és köztem 1,5 év sincs, és borzasztó a viszonyunk) én legalább 3-4 évet tervezek a következő babáig, aztán a harmadik ahogy jön, úgy jön :)
30 előtt jó lenne beiktatni a másik 2 tesókát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!