1 gyerek? Miért? Aki "csak" egy gyereket vállalt, vagy szeretne annak mi az oka? Mi alapján döntöttetek így vagy úgy? Milyen jó oldalai vannak annak hogy csak 1 gyereket vállaltatok?
Újabban gondolkodom azon hogy talán jó lenne egy kistesó, de ezt a szívem mondagtja. Az eszemmel inkább 1 gyerek párti lennék.
Anyagilag könnyebb (bár azért ez nem lenne probléma).
Másfél szobás lakásba nehezen oldanánk meg kezdetekben az altatást.
Elég nehéz lenne kis korkülönbséggel 2 gyerekkel
Illetve úgy érzem hogy sokkal többet tudok adni figyelem illetve gondoskodás téren, ha nem kell megosztanom.
VISZONT:
Nagyon szeretnék még egy ilyen csodálatos kisembernek életet adni mint a kisfiam
Illetve nem lenne rossz ha lenne testvére, akivel eljátszhatna, és később számíthatna rá
Az utolsóval egyetértek. Igaz, hogy az én kislányom még picike, de úgy gondoljuk a férjemmel, hogy ennek az egynek megpróbálunk a lehetőségekhez mérten mindent megadni. Itt nem arra gondolok hogy minden sz* megvenni neki, hanem a taníttatás, ruházkodás stb.
Szóval most így gondoljuk. Lehet egy pár év múlva másként lesz, de egyenlőre ez a helyzet.
Anyósomnál lakunk, most spórolunk, hogy tudjunk egy lakást venni, és még maradjon is pénzünk.
Vannak unokatesók akik igaz 6 évvel idősebbek, de szerintem velük is el tud játszani. Nagyon sok vele egyidős baba van, szóval lesz játszópajtás.
Egy gyönyörű kisfiam van /ma 2 hónapos/ és nem tervezek többet.
Hogy miért azokat sorolni tudnám:
Van egy krónikus betegségem és évekig kezeltek azért,hogy olyan állapotban legyek,hogy gyereket tudjak vállalni.
Amikor már vállalhattam nem jött össze,műtöttek,kezeltek,inszemre jártunk...
Nagyon sokat vártunk rá,az idén már 32 leszek és szerintem már őt is elég későn szültem meg.
A terhességem végig feküdtem nem tudom,hogy csináltam volna végig egy másik gyerek mellett.
Most a hasfájóssággal küzdünk,ez teljesen kikészít,kimerít minket annyira sajnáljuk szegénykémet.
Úgy gondolom anyagilag megtudunk adni neki mindent,viszont 2 vagy több gyereknek már nem hiszem.
Viszont egy valami nem lesz neki:testvére és tudom,hogy azt nem pótolja semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!