1 gyerek? Miért? Aki "csak" egy gyereket vállalt, vagy szeretne annak mi az oka? Mi alapján döntöttetek így vagy úgy? Milyen jó oldalai vannak annak hogy csak 1 gyereket vállaltatok?
Újabban gondolkodom azon hogy talán jó lenne egy kistesó, de ezt a szívem mondagtja. Az eszemmel inkább 1 gyerek párti lennék.
Anyagilag könnyebb (bár azért ez nem lenne probléma).
Másfél szobás lakásba nehezen oldanánk meg kezdetekben az altatást.
Elég nehéz lenne kis korkülönbséggel 2 gyerekkel
Illetve úgy érzem hogy sokkal többet tudok adni figyelem illetve gondoskodás téren, ha nem kell megosztanom.
VISZONT:
Nagyon szeretnék még egy ilyen csodálatos kisembernek életet adni mint a kisfiam
Illetve nem lenne rossz ha lenne testvére, akivel eljátszhatna, és később számíthatna rá
Egész eddigi életemben 2 gyereket "terveztem" ...
Jelenleg 9 hónapos a kisfiam...úgy érzem,hogy nem vagyok túl "normális anya". Állandóan aggódok,féltem,megóvnám mindentől...és nem tudom feldolgozni,hogy erre képtelen vagyok :-(
Nehezen estem teherbe,terhességet végig kellett feküdnöm,korábban született egy kicsit (36.hét),köldöksérv,hasfájósság...és most élete első náthájával küzdünk. Minden köhögésnél kicsit meghalok :-(
Tudom nem normális,de egyelőre nem tudom másképp csinálni.
..de azért nem mondtunk le teljesen egy másik babáról...viszont,ha úgy döntünk,hogy szeretnénk,akkor azt teljesen a sorsra bízzuk!!! (nincs hőmérőzés,programozott szeretkezés,bogyók,teák,kezelések)
Hálás vagyok,hogy egyszer megadatott számunkra ez a csoda...és kívánom,hogy mindenki aki babára vágyik,annak teljesüljön a vágya! Nincs ennél nagyobb csoda a világon! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!