Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik körkérdés? Tervezitek,...

Anyucik körkérdés? Tervezitek, hogy Szilveszterkor elmentek bulizni? Ha igen kire hagyjátok a babát és mekkora a gyerkőc? Ha nem mentek miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem valószínű,mert a férjem akkor éjszakás lesz.

Kisfiaink 2 és 6 évesek.

2010. nov. 22. 19:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék. Ha anyukám nem akar menni sehova, akkor megyek is :) 3 éves a kisfiam. Tavaly is mamizott szilveszterkor, idén lehet, hogy anyukám el akar menni valahova, szóval még nem tudom mi lesz, de ha nem megy sehova, akkor megyek valamerre én. Ha nem tudok elmenni, akkor itthonra hívok pár vendéget.
2010. nov. 22. 20:03
 3/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem makarok bilizni menni, mert utálom szilvesztret.

Szoktunk járni csörögni, szeretek bulizni, de szilveszter mindig olyan erőltetettenek tűn, sosem szerettem

Amúgy tervezzük, hogy kimegyünk pár napra Olaszországba családostul (11 éves és 20 hós gyerekeink vannak)

(Tavaly Szilvásváradon voltunk a kicsivel hármasban, a a nagyfiam meg Csikszeredán az anyósomékkal)

2010. nov. 22. 20:04
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
16hós lesz szilveszterkor, de tervezem a bulit, mert nagyon rám fér.Nagynénike vigyáz majd rá.
2010. nov. 22. 20:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapos lesz akkor a fiam, de nem megyünk, mert még cicis a fiam:)) majd jövőre
2010. nov. 22. 20:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

szeretnék, de nem tudom kire bízni a babát(2 éves múlt)

pedig ezer éve nem voltam szilveszterezeni...

2010. nov. 22. 20:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
2 éves múlt a fiam és nem tervezzük a bulizást. Évek óta nem megyünk sehova, én már kibuliztam magam a gyerkőc előtt, a párom meg sosem volt az az éjszakai partibohóc. :) Nekünk tökéletesen megfelel, hogy kettesben megnézzük a sok tűzijátékot az erkélyről, aztán megyünk szundikálni! :D Még a gyerek előtt volt, hogy hozzánk jött 1-2 barát, de már az sem hiányzik. Kíváncsi vagyok, hogy a fiam mit fog szólni a tűzijátékhoz, mert eddig mindig aludt (még aug. 20-án is). De már lehet, hogy felébred a durrogásra.
2010. nov. 22. 20:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem megyek, a kedvesem gondolom dolgozni fog. Amúgy sem szeretem a szilvesztert, inkább máskor megyek. Néha el tudok menni szerencsére, anyukámék szoktak vigyázni a kisfiamra, aki 1 éves.
2010. nov. 22. 20:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
minden szilvesztert anyóséknál tölt (már 4hónapos kora óta,akkor volt az első)most is így lesz.3éves
2010. nov. 22. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
Mi egészen biztos,hogy nem megyünk sehová.A pici még csak 6 hónapos lesz,így otthon töltjük a szilvesztert!
2010. nov. 22. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!