Van közöttetek olyan, aki kizárólag bébiételt adott hozzátáplálásnak? Anyagilag hogy jöttetek ki? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Semmi célzás, csak érdekel, hogy mennyire lehet ez jó és kényelmes a babának és az anyának...2010. nov. 22. 19:31
21/24 anonim válasza:
Általában Én főzök Neki,de nem egy -két adagot,hanem 20-at,kis dobozokba rakom,mikor lehűlt,lefagyasztom,azután pedig kizacskózom(mert a doboz kell megint)ráírom hogy mi van benne,alkoholos filccel,és kész.De kap néha üveges kaját is,mert ha megyünk valahova,akkor egyszerűbb legyen,de szerencsére azt is megeszi.Nagyon sokba lenne,ha mindig üvegeset kapna.Mert ma húsos kaják már 300-350 körül vannak.Ha van akciós,akkor szoktam venni,hogy legyen mindig itthon,ha véletlen szükség van rá.
22/24 anonim válasza:
Ja persze kell hozzá egy fagyasztó,mert több fajta van (Kb10),nem mindig ugyanazt eszi.Szerintem így gazdaságos.
23/24 anonim válasza:
Még csak 8 hónapos a fiam, egy üveg bébikaja két-három napig elég neki. (Hippet és Kecskemétit veszek, mindig ami akciós.) Mellette tejpép, és természetesen szopi.
De szoktam főzni is neki, amikor rámjön, hogy inkább azt adnék. Szerencsére megeszi azt is. Egy krumplit megfőzni és anyatejjel, tojássárgájával összekutyulni szintén nem nagy vaszisztdasz. A sütőtök félbevágva be a sütőbe, és nemsoká már kész is. Ha van leves, abból veszek ki belőle husit, répát. Sajnos a gyümölcsöket még nem szereti, nem eszi, a gyümölcslét egyenesen kiköpi, de hát még nagyon az elején vagyunk a hozzátáplálásnak.
24/24 anonim válasza:
A kislányom 8 hónapos, 95%-ban üvegest eszik, mert egyáltalán nem olcsóbb, ha én főzök neki. :) Itt(Bp) ihatatlan az ivóvíz, én sem iszom meg, így babavízzel főzök neki, a hipermarketekben kapható répa és krumpli meg ki tudja milyen talajból származik... A biozöldségek meg nagyon drágák. Egy bio répa kb 100 ft. :( Minden étkezésnél a lányom simán bevág egy üveg kaját. Gyümölcsből se elég 1 banán, kell még hozzá egy nagy alma és keksz is... Én kiszámoltam, ha bio alapanyagból főzök, akkor az drágább, mint az üveges bébiétel sajnos. Ha kapunk nagyszülőktől gyümit vagy zöldséget a kertből, akkor természetesen azt elkészítem neki. Szerencsére mindent megeszik, amit elé rakok, nem válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!