Quinny Zapp babakocsiról mik a tapasztalataitok?
Jó és rossz is jöhet.
Milyen kiegészítőt érdemes megvenni hozzá?
nem ez az, amit az üléssel együtt lehet csak dönteni? vagy nem is dönthető?
(lehet hogy összekeverem egy másik Quinnyvel)
sajnos nem lehet, van egy "xtra" nevű változata, azzal lehet mindent csinálni, csak sokkal drágább :(
nekem elsőre ez a hátránya, de azt írják, hogy könnyű, jól irányítható, kicsire összecsukható. Ami számunkra jó lenne: városban közlekedve, kis autóba, kis lakásba
Senki se használ ilyet :(
Azt hittem özönleni fognak a válaszok.
esővédőt...
mivel ez csak egy kocsiból-ki-kocsiba-be városi rohangálós, mást nem nagyon érdemes... (esetleg télire bundazsákot)
szuper kocsi, nagyon szeretem, de túl sokat ne várj tőle, igazából egy tesco-s 5000 ft-os kb ugyanezt tudja, sőt, arra talán szatyrot is aggathatsz anélkül, hogy felborulna. (Tükörsima felületen tényleg álom tolni, amúgy pedig olyan bevásárlókocsis érzés... macskakő=rémálom)
szerintem ilyen árú kocsinál a minimum, hogy lehessen dönteni. én biztos mást választanék.
1x próbáltam tolni egy hasonló "városi" babakocsit. katasztrófa volt, olyan könnyen borult, és szétrázta a gyereket. 1-1 repedésnél beakadt, és borult, a gyerek meg csaknem kiesett. a magyar utakhoz nem ezt találták ki.
Mit tudtok ajánlani ami hasonlóan kis súlyú (bkv-n pl. buszra felemeléshez)és kicsire (lehetőleg esernyőre) összecsukható?
Nagyobb, 10 hónapos babának lesz, nem újszülöttnek.
Most egy nagy kerekű terepre való babakocsink van. Örököltük. Valóban könnyű tolni, de ahol lépcsőn kell menni, oda 3* meggondolom, hogy elmegyek-e és mindenbe beleakadok vele a méretei és a kerekek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!