Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Quinny Zapp babakocsiról mik...

Quinny Zapp babakocsiról mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Jó és rossz is jöhet.

Milyen kiegészítőt érdemes megvenni hozzá?

2011. szept. 13. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

most nézem, hogy a Quinny is 6-8 kg.

ez sem több, és ez nagyon kényelmes, tágas:

[link]

vagy ez:

[link]

2011. szept. 13. 16:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez az első espiro eléggé hasonlít a quinny-re, de dönthető. Lehet, hogy ez lesz a nyerő. :)

A legelsők sima esernyőkocsik. Gondolkodtam hasonlón, de végül azért nem, mert egy kis pakolós rész is jól jön. Legtöbbször egybekötöm a vásárlást a sétálással.

Használtan tervezek venni. Aztán lehet, hogy az lesz, hogy veszek valamilyent, kitapasztalom, hogy milyen és amikor már 100%ban tudom, hogy mit akarok, akkor talán beruházunk egy újra is

2011. szept. 14. 07:52
 13/17 anonim ***** válasza:
az Espiro Magic-et nyugodtan megveheted újan is, nem ffogsz benne csalódni!
2011. szept. 14. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Vettél már?

Milyet? Mik a tapasztalatok?

Nézd meg a sidra webáruházban a quatro infinityt. Dönthető, talán nem olyan kicsire csukható mint az espiro, de mivel picit nehezebb, nem olyan borulékony. És 25 az ára.

zappom van, egyenlőre hordozóval. Álom irányítani, ajánlom is, mert ha a másik kezeddel a gyereket fogod, akkor is könnyen kanyarodsz vele.

Viszont tényleg nem lehet rátenni semmit, mert borul :(

Ez az én dilemmám is.

2011. szept. 17. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nem láttam élőben, csak kinéztem. A másik, a coletto aveo, aminek a tárolója is nagy. :)

de kb 10 féle márkát találtam, amik teljesen olyanok, mint az espiro. :) És általában olcsóbbak.

2011. szept. 18. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:

a Coletto aveot én is ajánlom! nagyon kényelmes, tágas.

de buszra nem könnyű felemelni.

2011. szept. 18. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Az espirot azért ne hasonlítsátok egy quinnyhez! Olyan kb. mintha egy trabantot hasonlítanál egy audihoz..
2011. dec. 31. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!