Quinny Zapp babakocsiról mik a tapasztalataitok?
Jó és rossz is jöhet.
Milyen kiegészítőt érdemes megvenni hozzá?
Ez az első espiro eléggé hasonlít a quinny-re, de dönthető. Lehet, hogy ez lesz a nyerő. :)
A legelsők sima esernyőkocsik. Gondolkodtam hasonlón, de végül azért nem, mert egy kis pakolós rész is jól jön. Legtöbbször egybekötöm a vásárlást a sétálással.
Használtan tervezek venni. Aztán lehet, hogy az lesz, hogy veszek valamilyent, kitapasztalom, hogy milyen és amikor már 100%ban tudom, hogy mit akarok, akkor talán beruházunk egy újra is
Szia! Vettél már?
Milyet? Mik a tapasztalatok?
Nézd meg a sidra webáruházban a quatro infinityt. Dönthető, talán nem olyan kicsire csukható mint az espiro, de mivel picit nehezebb, nem olyan borulékony. És 25 az ára.
zappom van, egyenlőre hordozóval. Álom irányítani, ajánlom is, mert ha a másik kezeddel a gyereket fogod, akkor is könnyen kanyarodsz vele.
Viszont tényleg nem lehet rátenni semmit, mert borul :(
Ez az én dilemmám is.
Nem láttam élőben, csak kinéztem. A másik, a coletto aveo, aminek a tárolója is nagy. :)
de kb 10 féle márkát találtam, amik teljesen olyanok, mint az espiro. :) És általában olcsóbbak.
a Coletto aveot én is ajánlom! nagyon kényelmes, tágas.
de buszra nem könnyű felemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!