Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetek ilyen anya?

Hogy lehetek ilyen anya?

Figyelt kérdés

15 hónapos. 3 napja olyan hisztis, mint még soha. Most nem volt jó az sem, ha odatettem az etetőszékbe enni. Az sem, ha bevittem a szobába aludni. Az sem, ha megint visszavittem az etetőszékbe. És utána újra bevittem aludni. Ott üvöltött mellettem, én meg nem csináltam semmit, csak feküdtem mellette. Aztán persze elaludt. SZerintem marha fáradt volt.

3 napja kb. így vagyunk. Vagy egyre rosszabb?

Apa 3 napja nincs itthon. Az lehet a baja?

Elmúlik? Vagy hogyan kezeljem????

Mit csináljak????

Nem akarok bunkó, fásult, és gyerekideget tönkretevő anyuka lenni!!!!!

2010. nov. 20. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Hmm, nem egyedi az eseted. Nálunk is vannak ilyenek. A legújabb, hogy este nem alszik el, amíg én nem mesélek neki, ezért ha vhova elmegyek (vásárolni), és apa teszi le, nem alszik el addig, amíg haza nem érek..

Szóval sztem az apukája hiányzik neki..:) Meddig kell "nélkülöznötök"?

2010. nov. 20. 12:36
 2/10 A kérdező kommentje:
...fél évig.... :( :( :(
2010. nov. 20. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Pont az ilyet szeretném elkerülni, amit az első válaszoló írt: Csak apu fürdethet, csak anyu fektethet...ha meg nincs ott az egyik szülő, akkor már indul a hiszti. (még csak 4 hónapja vagyunk szülők)

Szerintem nem vagy vele egyedül, kislányom rendszeresen sírva alszik el, 5 perc sírás, és már alszik is, de csak este van így. Ha hisztizik, én se foglalkozok vele. Ne aggódj, nem teszel rosszat.

2010. nov. 20. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy később kel, és még nem álmos, ha nem akar aludni hagyd, játszatok fél órát, msjd alszik később!
2010. nov. 20. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Nála ilyen nem szokott lenni. Többször volt, hogy Apa tette le aludni. Mindent elfogad tőle is.

De azt hiszem, totál felfogta, hogy Apa nincs itt, és most még egy jó ideig nem is lesz...

AZt hiszem, ezt nekem kellene bírni, hogy ő is bírja. De honnan vegyek erőt?

2010. nov. 20. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Fáradt volt, tuti. Mindig ugyanakkor kel reggel. Ilyenkor délben már rég aludni szokott. Nem az volt a baj, tutira. Semmi sem volt neki már jó. Semmi.
2010. nov. 20. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok, rám reagáló válaszolónak üzenem, hogy ahogy telik az idő, úgy adják föl a szülők az elveiket :)) És ezt én is el akartam kerülni anno:))

Kérdésre: fél év..Hát az nem kevés. Esetleg skype+webkamera, jobb ötletem nincs. Kénytelen lesz így megszoknia.. És kitartást, ügyes vagy, megoldod!

2010. nov. 20. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Remélem!

2010. nov. 20. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia.Sztem rajtad érzi h vmi nem stimmel.és ezért hisztis.te is feszült vagy ő is az.emlékszem pár hónapja nekem volt egy borzalmas napom elég rossz hírt kapott a párom ő pont itthon volt és elégé befolyásolta a hír a jövönket.lényeg a lényeg h én egész nap kivoltam nem is feszült nem tudom megmondani milyen hangulatom volt.rossz és kész.ugy hidd el a lányom onnantól kezdve estig megállás nélkül sírt vagyis nyekerget.semmi nem volt jó neki ahogy te is írtad.megérezte h vmi nem oké.nyugodj meg.tudom nem könnyü de nézd azt h ott a babád és neki rád van szüksége.skype jó ötlet....kitartás,,
2010. nov. 20. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
igen..nálunk is elég ha kicsit rossz kedvem van vagy nincs annyi türelmem a gyerek átveszi a hangulatot...
2010. nov. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!