Hogy lehetek ilyen? Már megint szörnyű anya voltam.
Figyelt kérdés
Betettem 8 hónapos babámat a bébiülésbe, hogy közben be tudjam pakolni a mosogató gépet. Kezébe akartam adni egy sütikenő lapátot, hogy azzal játsszon. Ráejtettem a kis arcára. Kék lett a kis szeme alatt. Milyen anya vagyok...
2010. márc. 28. 22:48
1/8 anonim válasza:
Jaaj, ne már!!! :) Tudod hány ilyen lesz még?! Hányszor fogod véletlenül fellökni például :)
2010. márc. 28. 22:52
2/8 anonim válasza:
Ne viccelj nem vagy ettől rossz anya! Ahogy az előttem író már írta4Millió hasonló helyzet lesz még amiért vádolhatod majd magad, de fölösleges, mert ezek véletlen balesetek4Akkor szörnyű anya lennél ha a 8 hónapos gyereked mondjuk sírt volna a babahordóba, és te mérgedbe hozzávágtad volna azt a lapátot!
Ne emészd magad!Én figyelmetlenségből rácsuktam a kezére a konyhaszekrényajtót, de nem hittem hogy szörnyű anya vagyok4Baleet volt ennyi!
2010. márc. 28. 23:02
3/8 anonim válasza:
Nekem is lelkiismeret furdalásom szokott lenni az ilyenektől.Én is hasonlót tettem,szopizott a babám és csengett a telefonom.Egy bébi zokniban tartom.Ügyetlenkedtem,ráztam ki a telefont a babám felnézett és pont az arcába esett a telefon.Nagyon megijedt és nagyon sirt.Tehát tudom mit érzel.Dehát nem direkt csináltad.
2010. márc. 28. 23:13
4/8 anonim válasza:
Igazuk van az előttem íróknak, ne ostorozd magad, ilyen előfordul. A múltkor teregetés közben nem vettem észre, hogy akkor ért mögém a babám és ült le, amikor hátraléptem, így szegényt fellöktem. Nem sírt, nem is ütötte meg magát, de olyan értetlenül nézett, én meg úgy szégyelltem magam:(
Szóval ne aggódj, ilyenek előfordulnak, ettől nem vagy rossz anya!
ҝ
2010. márc. 29. 07:27
5/8 anonim válasza:
Van ez igy,ebben nincs semmi,előfordul.Én is ejtettem már rá fésűt az arcára...ráadásul akkor ő csak pár honapos volt.Az egyik barátnőm pedig ahogy vitte be a karjában a szobába,nekiment a gyerek fejével az ajtófélfának.
2010. márc. 29. 08:08
6/8 A kérdező kommentje:
Huhhhh....úgy látom, nem vagyok egyedül az ilyen akaratlan helyzetekkel. Ha nem a babákkal történnének ezek a balesetek, akkor ezek tiszta vicces történetek lennének. De anyaként tényleg olyan rossz. Talán figyelmetlen vagyok néha kicsit.
De ma reggelre szegénykém a kis monoklijával vígan ébredt, és azóta is csak vigyorog meg játszik, és folytatja a lakás felfedezését!
Köszönöm, hogy megosztottátok velem a ti történeteiteket! :)
2010. márc. 29. 08:31
7/8 anonim válasza:
AZ én fiam is monoklis, az apja tegnap véletlenül felborította a fiókkal:) Nekem magyarázott, a gyerek meg ott ácsorgott az alatta lévő fiókba kapaszkodva, és nem vette észre:) Szegény apának még ma reggel is olyan lelkiismeretfurdalása volt. De ilyen dolgok előfordulnak, nyugi:)
2010. márc. 29. 08:45
8/8 anonim válasza:
igen, még lesz pár ilyen. rosszul érzi magát az ember, annyi szent. én ilyenkor mindig elhatározom, hogy legközelebb sokkal jobban vigyázok majd. és hálistennek egyre kevesebb baleset van. 15 hós a babám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!