Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám 9 hónapos én alig...

A babám 9 hónapos én alig bírok vele nagyon rossz, altatni nem lehet, vergődik, semmi nem jó neki akármit csinálok! A foga az jön de ő mindig így viselkedett már picikét is nagyon rossz baba volt, de betöltötte a 6 hónapot még rosszabb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnap 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Hát pl ne írj ki troll, hergelő kérdést - vagy ha mégis komoly lenne , akkor nagyon benézted a cukormázas babázós sztorikat, mert az _nem_ az élet. Ez az, ami neked is van. :D Rengeteg meló, felnőttnek unalmasnak tűnő foglalkozás, monotonitás és idegőrlés. Ilyen a baba és kisgyerekes élet.
tegnap 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Rossz baba... aztak...vaéletbe. Mást nem tudok erre írni, ez van.

Egy ártatlan babáról írsz, az leesett?

Egészséges egyáltalán?

tegnap 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Mit eszik? Szopik még? Az megnyugtatná szerintem.
tegnap 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Rossz baba volt?

Mit csinált csillagom?

Elment bankot rabolni?

Vagy esetleg drogot árult a piacon? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

tegnap 22:11
 5/10 arpi1969 ***** válasza:
16%
a legfontosabb dolgok konkréten "mozgás" "oxigén" "vitamin" ezekből valamelyikből kevés van szerintem. vitaminnak legjobb mindenféle lekvár. ha ezek megvannak minden magától rendbejön. normális esetben a gyerekeket a nagyszülők meg a dadusok nevelték sok tapasztalattal, csak ez a moder világ zúdítja az egészet az anyukák nyakába. Az araboknál a gyerekeket a nők többen együtt nevelik, vagy például a dél tengereken a szigetvilágban közösen nevelik sokszor egy másik családban nő fel, ahol épp jól érzi magát
tegnap 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

#5 na ez az, amit ha agyonvernek se fogok megérteni. Tapasztalt nagymama? Mert az elmélet szerint akkor nem az anyuka neveli a gyereket, akkor honnan lenne tapasztalata nagymamakorára???

Mindenki azt hiszi olyan rohadt nagy tapasztalattal kell rendelkezni ahhoz, hogy elláss egy babát. Csupán csak oda kell figyelni az ő és a saját igényedre is, ennyi a rohadt nagy titok.

tegnap 23:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen egészséges baba, csak már nem bírom mert aligha alszik és még az sincs akire hagyhatnám egy kicsit.
ma 04:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsit írhatnál több infót
ma 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Én értem mi a gondod, de a megfogalmazásod rossz. Rossz baba nincs, csak rossz alvó és eleven, hisztis.

Semmit nem tudsz kezdeni vele. Túlélni az időszakot, közben sokat szeretgetni. Enyém is lefáraszthatatlan, nehézen alvó.

Altatási módszerre végig hallgattam egy online traninget, segített valamennyit.

Jön a jó idő, menjetek sokat sétálni. Ha van lehetőséged, akkor kapcsolódj ki egyedül.

ma 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy rossz baba.
ma 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!