A babám 9 hónapos én alig bírok vele nagyon rossz, altatni nem lehet, vergődik, semmi nem jó neki akármit csinálok! A foga az jön de ő mindig így viselkedett már picikét is nagyon rossz baba volt, de betöltötte a 6 hónapot még rosszabb. Mit tegyek?

Rossz baba... aztak...vaéletbe. Mást nem tudok erre írni, ez van.
Egy ártatlan babáról írsz, az leesett?
Egészséges egyáltalán?

Rossz baba volt?
Mit csinált csillagom?
Elment bankot rabolni?
Vagy esetleg drogot árult a piacon? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

#5 na ez az, amit ha agyonvernek se fogok megérteni. Tapasztalt nagymama? Mert az elmélet szerint akkor nem az anyuka neveli a gyereket, akkor honnan lenne tapasztalata nagymamakorára???
Mindenki azt hiszi olyan rohadt nagy tapasztalattal kell rendelkezni ahhoz, hogy elláss egy babát. Csupán csak oda kell figyelni az ő és a saját igényedre is, ennyi a rohadt nagy titok.

Én értem mi a gondod, de a megfogalmazásod rossz. Rossz baba nincs, csak rossz alvó és eleven, hisztis.
Semmit nem tudsz kezdeni vele. Túlélni az időszakot, közben sokat szeretgetni. Enyém is lefáraszthatatlan, nehézen alvó.
Altatási módszerre végig hallgattam egy online traninget, segített valamennyit.
Jön a jó idő, menjetek sokat sétálni. Ha van lehetőséged, akkor kapcsolódj ki egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!