Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Influenzaelleni oltást bemerné...

Influenzaelleni oltást bemernétek adatni 9 hónapos babának? A védőnőnk és a doktornőnk javasolja, én kicsit félek tőle. Szerintetek?

Figyelt kérdés

ma 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Az orvosnak nem hiszel, de a gyakori népének véleményére alapozol?
ma 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
A többi oltástól nem féltél?
ma 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
A kérdés úgy szól “szerintetek”? Érdekelne mások tapasztalata. Ne kommentálgass kérdésekre ha csak azért jársz erre az oldalra, hogy a bunkóságodat gyakorold! Köszi!
ma 09:44
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Nem, nem féltem. Ez egy nem kötelező oltás, a te hozzászólásod sem válasz vagy tapasztalat. Köszi a tiédet is!
ma 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
4: Dehogynem válasz. Vagy bízol az oltásokban és az orvosokban, vagy nem. Ha a többi oltásban bíztál és nem volt semmi gond, akkor nincs okod arra, hogy most ne bízz.
ma 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem adatnám, be, eddig soha nem kértük az influenza elleni oltást. Én kb 30 éve voltam influenzás, a gyerekeim még sosem (18 és 14 évesek). Nekünk az orvosunk sem javasolja.
ma 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem. Minek? Minden oltásnak van kockázata. Az ajánlottaknál mérlegelni szoktam, hogy megéri-e az a kockázat, mert az adott betegség annyira durva, ha elkapja. Úgy ítéltem meg, hogy nem. 1 hetes, simán átvészelhető betegség esetén nem fogom életre szóló következmények kockázatát vállalni.

Magamnak se adattam be soha. Eddig Eddig 3x voltam influenzás, úgy 10évente. Pedig sulikban is dolgoztam, ahol tombolt párszor járvány. Mondjuk minden évben. (Az utolsónál már nem dolgoztam.) Túléltem.

ma 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Annyira káros mint a többi oltás,szóval simán beadatnám neki.
ma 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!