Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a védőnő szeretné kimeszelt...

Ha a védőnő szeretné kimeszeltetni azt a helységet, ahol mi szülők vagyunk, de a gyerekszoba, ahová az újszülött érkezik rendben van, akkor mi lehet a legrosszabb forgatókönyv, ha a mi helységünket nem kívánom újravakolni? Elveszik a babát?

Figyelt kérdés

márc. 13. 11:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%

10-es, amiatt nem is fog.

Azért kell szólnia, ami a baba/kisgyerek egészségére káros hatással van. Mondjuk ha penészes a fal.

Természetesen elvileg lehetséges olyan, hogy túlterjeszkedik a hatáskörén és olyat tesz szóvá, amit nem kéne. Bár ilyet kizárólag ezen a honlapon olvastam.

márc. 13. 13:04
 12/66 anonim ***** válasza:
87%

#11 Köszönöm a válaszodat!

Jóindulatú a védőnő, meg azt is megértem, hogy jön meg magyaráz.

Az utcánkban van egy iszákos anyuka, oda gyakrabban jár.

márc. 13. 13:15
 13/66 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az a tapasztalatom, hogy csak akkor szólnak vmiért a védőnők, ha vmi tényleg gáz. Nem tudom, nálatok pontosan mi a helyzet, de ha ezt megjegyezte, akkor ott tényleg nincs vmi rendben. És akkor ez kellene, hogy titeket is zavarjon. Amúgy nem veszik el ettől még a babát, de azért neki és nektek is jobb lenne rendezettebb körülmények közt élni.
márc. 13. 14:08
 14/66 anonim ***** válasza:
66%
Én mondjuk ennyire nem venném készpénznek, hogy a kérdezőéknél lehet gond. Ha minden normális és a védőnő is, akkor igen, a kérdezőnél lehet gond. De mióta első kézből ismerek olyat, ahol a felújított gyönyörű új háznál belekötött abba is, hogy az ablak miért ide vagy oda lett beépítve, ezt meg azt cseréljék ki. A gyerekágyat nem tehetek ide. Ez miért ilyen ajtó, az miért olyan, stb. Ezek után fenntartással kezelem az ilyen sztorikat, elég sok érdekes védőnő van, sajnos. :( Ettől függetlenül én nagyon kíváncsi lennék mit mond a kérdező.
márc. 13. 19:20
 15/66 anonim ***** válasza:
13#-as, Nekem sajnos más a tapasztalatom velük. De jó ilyet is olvasni, hogy vannak akkor normálisak is.
márc. 13. 19:21
 16/66 A kérdező kommentje:

Próbálom mindenre válaszolni. 3 éve nem volt még központi fűtés, és a mi szobánkba volt a kályha, ami a sarkot és a mennyezet sarkát össze kormolta.

Az egyik falat úgymond a beépítettük szekrénnyel, de nem faltól falig és mennyezetig így hülyén nézne ki körbe meszelve.

3 radiátor szinten.

És ami még probléma van, ugye vályog ház. Sajnos az 5. réteg festék van a falon, fal tetején elengedte már a néhány helyben, ott a korábbit réteg virít.

Nem putri, nem veszélyes az egészségre, csak neki nem tetszik. Családsegítő nem szólt érte. Ezért gondolom hogy személyes ügy.. Ha van még kérdés nyugodtan.

márc. 14. 02:41
 17/66 anonim ***** válasza:
80%

Ha még családsegítő is jár hozzátok, akkor komoly gondok lehetnek nálatok...

Le merem fogsdni, hogy csórók vagytok nagyon, de akkor miért kell a gyerek?

márc. 14. 06:02
 18/66 anonim ***** válasza:
59%

Hogy még többen legyenek a csóróságban.

márc. 14. 06:15
 19/66 anonim ***** válasza:
91%
A házunk egy része nekünk is vályog, beköltözés előtt teljesen leverettük a vakolatot, újra lett vakolva és festve, senki meg nem mondaná ez alapján,hogy vályog. Nem normális dolog,hogy potyog a vakolat és kormos a fal, de titeket egyáltalán nem zavar, sőt biztos a védőnő a hülye..
márc. 14. 06:23
 20/66 anonim ***** válasza:
91%

De hogy került hozzátok a családsegítő? Alapjáraton, ha minden rendben nem mennek ki. 3 gyerekem van, sose volt dolgom velük.

Azt, hogy kormos a fal már akkor kellett volna megcsinálni, amikor a fűtést, visszacsiszolni teljesen, lealapozni és utána kifesteni. Persze, hogy potyog, nincs megcsinálva csak takargatva a gond, a régi, már zsíros festékre nem tapad meg. Minden tisztasági festést így kell(ene) kezdeni, hogy megcsiszolják, portalanítják, ha kell akkor alapozó, de az sosem árt ha van alatta, majd festés. Nem körbe kell a bútort festegetni, hanem kipakolni vagy behúzni középre és kifesteni. Nyilván ezt egyszerűbb lett volna a terhesség előtt, amikor zajlik a felújítás. Ezért jogosan szól, hogy kormos a fal meg málik le a festék. Ez messze nem megfelelő körülmény egy újszülöttnek. Az meg pláne rossz jel a védőnőnek, ha meg sem akarjátok próbálni megoldani, csak legyintetek, hogy "hát ez ilyen", meg "mert vályog". Rengeteg vályogház van, azokat is szépen rendbe lehet hozni, nem dobálják le a festéket, nem kormosak stb

márc. 14. 07:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!