Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy néz ki a 24-i forgatóköny...

Hogy néz ki a 24-i forgatókönyv nálatok? Egyszerre érkezik a feldíszített fa az ajándékokkal?

Figyelt kérdés

A díszítetlen fát még láthatja gyermeketek?

Vagy reggel feldíszített fára ébred és este felé érkezik az angyalka az ajándékokkal?

2010. dec. 23. 17:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Másfél éves gyerkőcnél lehet már jelentősége ezeknek?
2010. dec. 23. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Együtt díszítjük a fát, főként azokkal a díszekkel, amelyeket délelőtt együtt készítettünk.

Nekem az egyik legkedvesebb emlékem gyerekkoromból a közös fadíszítések, együtt kötöztük rá a szaloncukorra a madzagot, én adogattam a gömböket stb.

2010. dec. 23. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg, amikor alszik, 14-17 óra között díszítjük fel a fát és tesszük alá az ajándékot.

2 éves lesz.

2010. dec. 23. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A fát mi együtt vettük meg és hoztuk fel, nem is tudnám hova eldugni, a konyhában áll egyelőre, még összekötve, mint egy sonka :)

Reggelre fel lesz díszítve, bár ez a mi családunkban sosem így volt szokás, de így tudtam megoldani, mert este anyukáméknál leszünk, és azt akartam, hogy itthon is legyen egy kis karácsonyozás, ezért itt reggel van. Reggelre a Jézuska feldíszíti a fát, és aláteszi az ajándékokat, aztán megesszük a karácsonyi reggelit, ami nálunk mindig "amerikai" palacsinta, szóval nem az a hagyományos feltekert fajta, hanem az a vastag, bár mi nem juharszirupot eszünk hozzá, hanem lekvárt.

2010. dec. 23. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Alvás alatt mindent "elintézünk", ami még maradt, leszámítva a fát. 4-re elmennek a lányok férjemmel egy templomi pásztorjátékra. Azalatt én díszítek és kiteszem az ajándékokat + a betlehemet. Az ajándékokat mi letakarjuk egy terítővel (nincs túl sok, mindkét gyerek két ajándékot kap), amikor megjönnek, szép ruhába öltöznek a fürdőszobában, és csengőre bejönnek. Csak a fa látszik, gyújtunk csillagszórót, én hegedülök és együtt énekelünk.

Tavaly olyan vicces volt, mert a lányom elkezdett játszani a betlehemes figuráival, és nem is akarta az ajándékokat, úgy unszoltuk, hogy vegyük le a terítőt. :o)

Aztán játék, majd vacsi...

1,5 és 3,5 évesek

2010. dec. 23. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
22 hónapos a kisfiam. Ma ha elalszik apával feldíszítjük a fát, reggel amikor felébred már meg lesz az első meglepi. Reggeli után lemegyek vele a boltba, meg kicsit sétálni. Mire feljövünk, itt lesz a jézuska is.
2010. dec. 23. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Délelőtt feldízstjük a fát és teleeszük magunkat szolcukorral:-))

nagy 11 éves lesz, kicsi 21 hós.

majd átmegyünk anyósékhoz, utána naámékhoz, mindenhol ajándékozás, kaja, süti dögivel.

Aztán este 7-8 feé hazaérünk és megajándékozzuk egymást, gyerekeket.

Illetve az ajándékok már ott lesznek a fa alatt mire hazérünk, mert du mikor elindulunk és odarakom őket, persze gyerkőcök ezt nem látják.

ja én nem jézuskázunk, nálunk a Télapó hozza.

Ez a koreográfia megy már vagy 15 éve, már a gyerekek előtt is íyg volt.

2010. dec. 23. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak a feldíszített fát látja alatta az ajándékokkal.

Jó helyzetben vagyunk, addig mamánál lesznek délután, amíg díszítünk...átjönnek vacsorázni, és utána megyünk a szobába a fához. Addig délelőtt játék, ebéd, alvás, majd mama.

2010. dec. 23. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Együtt díszíti a család a fát. A gyerekek 2, 7 és 10 évesek. Volt már, hogy titokban díszítettük a férjemmel 23-án este, mikor még csak két gyerek volt, és kisebbek voltak. De most már a két nagyobb alig várja, hogy holnap díszítsük a fát. Az ajándékok teljesen titokban vannak tartva, kipuhatoltuk, ki mit szeretne, tegnap éjjel csomagoltam be mindent. Délután 4 körül érkeznek meg a vendégeink(anyukám, tesóm, sógorom és nagybátyám), megvacsorázunk, előtte persze karácsonyi énekek, versek, csillagszórózás, gyertyagyújtás, aztán eszünk. Az ajándékok így kb. 6 órára kerülnek a fa alá, miután csengetett a Jézuska:)
2010. dec. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!