7 hónapos gyerekemnek kb. csak anya van, velem nem sokáig van el, ez meddig fog tartani?
Figyelt kérdés
Nem sokáig tudom lekötni, általában ha velem van pár perc után nyűgössé válik, amint anya kézbe veszi megnyugszik.😀
Néha meg tudom nevettetni, de anyának jobban megy
A pelenkázást és az öltöztetést is jobban tűri anyával. Etetni viszont tudom, meg az esti altatás is viszonylag problémamentes. Ha éjjel felébred, én is jó vagyok. De napközben csak az anya. Ez ilyenkor normális? Fog majd hozzám is jobban kötődni a gyerekem?
márc. 7. 11:12
1/3 anonim 

válasza:

Nézz utána mi az a szeparációs szorongás - mert ez az -, hány fázisa van, mikor jelentkezik stb, és akkor a következőnél már felkészült leszel.
2/3 anonim 

válasza:

Nálunk kb 1,5 éves koráig volt ez. 2 éves múlt, jelenleg apa a mindene :D
3/3 anonim 

válasza:

Persze, hogy normális. Nekem lányom van (azt mondják apasabbak, mint a fiúk). 1 évesen már teljesen apamániás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!