Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babák anyukái! Akin...

7 hónapos babák anyukái! Akinek pici fejű lánya van mekkora volt a fejecskéje ennyi idősen?

Figyelt kérdés

A kislányom 34 centis fejjel született

6 honaposan volt 40 centi a feje

Akkor a neurológus mindent rendben talált

Most 7 hosan a védőnő 40,5 centit mert en 41-et

Tudom hogy el lehet mérni mert eleg ha elcsuszik a centi de nagyon lassan nő neki es így is kicsi

Megorulok

Akinek ilyen pici fejű babája volt mekkora volt ennyi idősen?

Minden ok vele?

Le volt maradva valamiben?

A lányom csak sikitgat, kúszik egyelore

dec. 19. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálta a lányom 7 hósan, most igy passz mennyivel született, de 9 hósan 44cm volt a fejkörfogat, 7 hósan biztos kb annyi mint a te gyerekednek. De mi köze a feje méretének a mozgásfejlődéshez? Egyébként átlagosan nézik, mekkora cm hány kg?
dec. 19. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom kissúlyú, illetve alacsony is a kortársaihoz képest jócskán.
dec. 19. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat!

Ha kicsi a fej akkor lehet hogy nem olyan ütemben nő az agy es akkor az kihathat a fejlődésre de nem törvényszerű

1-es

9 hosan 44 centi az nagyon szep ☺️

Akkor a te lányod 7 hosan a sikít adom kívül nem adott ki más hangot?

Mert az enyém hümmög meg sikít

Semmi betűt nem mond

2-es

Mennyire pici a súlya?

Es mekkora a feje?

tegnap 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkét válaszadó én voltam az egyes és a kettes is. Megnéztem a kiskönyvbe 32cm volt a fejkörfogat születésnél és 2kg800gramm, és 7 hósan volt 41.1cm. a fejkörfogat 6500gr.7 hósan sikongatott, kúszni kezdett.9 hós volt majdnem amikor papapapa, babababa, mamamama , tatatata..ezeket mondogatta
tegnap 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Jajj ne haragudj nem volt egyértelmű

Koszi hogy írtál

Szépen nőtt a fejecsekeje ☺️

A sikitassal kapcsolatos válaszod megnyugtató, koszonom

tegnap 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs gond, nyugi. 🤗 Szívesen. Igen végülis minden arányosan nő nála, de kicsike, senki nem mondaná meg hogy jövőhónapba 1 éves lesz..

A sikongatás normális, felfedezte a hangját, rájött hogy tud ilyet is csinálni és azért csinálja. :)

tegnap 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!