Petra1230 kérdése:
Nemtudom mit kezdjek a 7 hónapos kislànyomnak rendesen bajusza van mit lehet ezzel kezdeni félek csufolni fogják lehet valami kezdeni vele?
Figyelt kérdés
aug. 16. 11:02
1/22 anonim válasza:
Gyerekorvos, beutaló endokrinológiára.
2/22 anonim válasza:
ez nem elsősorban esztétikai probléma, hanem egy hormonális probléma tünete és utána kéne járni, mi van mögötte.
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azért irtam mert zavar csak hát ez szerintem nem normàlis! De ezzel ha úgy is van mit kezdenek nem szeretném ha csufolnàk most egy kisbabát nekmlehrr borotfalni vagy gyanta
aug. 16. 12:20
6/22 anonim válasza:
Az én lányomnak ennyi idősen szoros volt a lába. Mostanra már elkopott neki meg ilyen szőke pihe lett a helyen. Másik ismerős kisfiúnak a háta volt tok szoros meg 1 évesen is de az is elkopott mára. Mind ketten 3 évesek lesznek. Ha aggodsz miatta orvosnak mutasd meg de szerintem ne foglalkozz vele.
7/22 A kérdező kommentje:
6/6 de lányomnak Rendeses bajusza van ami tuti nem normàlis 🤔
aug. 16. 14:08
8/22 anonim válasza:
És miért nem orvoshoz mész vele? Lehet valami hormonproblémája van. Ilyenkor még nem szőrösödnek, majd oviban kezd erősödni, 8 évesen meg ahogy nő a cici, indul a kiskamasz kor a koránkezdőknél, úgy fog erősödni a szőre.
Oviban a legsúlyosabb eseteket érdemes csak, kistiniknél meg kb mindenkit, ha beindul a szőrösödés.. babát ne szőrteleníts, ha ilyenkor szőrös az nem csak rossz genetika, hanem betegség tünete, amit ki kell kezelni szegénynek. Hogy nem vették észre a kórházban, védőnő nem látta?
9/22 anonim válasza:
Hormonzavar, orvos. Ha a hormonzavart kezelik ez is el fog múlni
10/22 A kérdező kommentje:
8/9 mikor megszületett nem volt neki ! Utána kezdett lenni de csak bajusza látszódik meg még pelyhek a homlokàn védőnő szerint nevetett majd lehullik ne fogjam fel ilyen tragikusan
aug. 16. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!