Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemtudom mit kezdjek a 7...

Petra1230 kérdése:

Nemtudom mit kezdjek a 7 hónapos kislànyomnak rendesen bajusza van mit lehet ezzel kezdeni félek csufolni fogják lehet valami kezdeni vele?

Figyelt kérdés
aug. 16. 11:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9/10 remélem semmi komoly baja nincs lányomnak hívni fogom orvost de sokan mondtak várjam meg mire betölti 1 évet
aug. 16. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Orvost kérdezz!! Érted?? Ne anyóst,szomszédot, védőnőt, hanem orvost!
aug. 16. 16:04
 13/22 A kérdező kommentje:
Orvost is kérdeztem ugyan ez mondta nemtudom hova forduljak mondjam újra neki is?
aug. 16. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Tégy már be fotót! Lehet tényleg csak pihe van és te dramatizálod túl.
aug. 16. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az én kislányom homlokán is voltak ilyen pihék. Bajusza nem volt.

Nézd, ha a védőnő és a gyerekorvos egybehangzóan azt állítja, hogy nem szükséges kivizsgálás emiatt, akkor én a helyedben tudomásul venném és nem foglalkoznék vele tovább.

Ami a csúfolást illeti, 3 éves kor alatt kizártnak tartom, hogy bármelyik társa csúfolja. Vagyis amíg otthon, esetleg bölcsődében van, addig ez nem téma. Ha 3 éves korában még lesz bajusza, akkor meg értelemszerűen ismét a védőnőnél és a gyerekorvosnál kezdeném a kérdés tisztázását, hogy nem kell-e valami kivizsgálás. De ez még messze van...

aug. 16. 16:47
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Én is megnézetném, de ha az orvos nem aggódik, akkor később visszatérnék rá.

A csúfolódás miatt ne aggódj. Bárkin lehet fogást találni, velem az volt a baja a többieknek, hogy túl vékony voltam. Viszont egy jó történetet is hadd meséljek!

A keresztlányom 8 éves, születése óta barátok a szomszéd kislánnyal, akinek van egy felnőtt tenyérnyi anyajegy a felkarján, ami vastagon fekete szőrös. Kisebb korában néha kérdezte tőle, hogy L., mi az ott neked? L. mindig elmondta, hogy anyajegy, apának is van a derekán. Ennyivel le is tudták. Most volt a keresztlányom szülinapja, L. is ott volt. Beszélgettek és egyszer azt láttam, hogy a kerilány simogatja L. anyajegyét. Nagyon kíváncsi voltam, mi lesz ebből, mire L. megölelte a keresztlányomat és utána azon kuncogtak, hogy milyen jó, hogy L-nek van egy saját plüsse, ami rá van nőve. Édesek voltak.

Ettől ti még messze vagytok, de ha az orvos nem aggódik egyelőre, akkor szerintem nincs teendő.

aug. 16. 17:03
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
16-os, ez nagyon édes történet! Lám, a tiszta szívű kisgyerekek így fogják fel ezt!
aug. 16. 17:10
 18/22 A kérdező kommentje:
14/19 bocsánat nemtudom hogyan kel betenni képet esetleg tudnàl segíteni? Mert akkor szívesen töltök fel fotót!
aug. 16. 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:
16%
Imgbb. Feltöltöd és bemásolod a linket
aug. 16. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

Nem kell fotó, minek kellene, diagnosztizálod vagy mi?

Ha doki és védőnő szerint is oké, kicsit megnyugodnék, bár a mijeink sem voltak toppon semmiben, ami nem általános probléma, pedig ez egy jó környék.

Endokrinológust keress fel tb alapon, kérdezd meg, kell-e beutaló, bár tényleg súlyos esetben kellene csak zaklatni a gyereket vérvétellel, még olyan kicsi.. várjatok még, hátha, romlani nem fog:)

aug. 16. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!