Miért ennyire tápszer-ellenesek ezen az oldalon az anyukák?

:)
Épp ezért nem kéne egymást hergelni...

Hűha! Nagy a vita!!!
Én is tápszert adok a 3 hónapos lányomnak! Sőt bevezettem az almát is. Lehet lehordani!
Egészséges és mosolygos kislány anyukája!!!!!

És mikor elkezdtél neki almát adni az elején se volt semmi gondod? Nem fogta meg a székletét vagyi lyesmi? Nekem is 3 hónapos és én is gondolkozom rajta! Amúgy meg ha megfigyelitek régen is most is voltak ugynevezett "TILOS" dolgok. Mindig kitalálnak valamit. És ugyan honann tudják, hogy a gyereknek mi a jó? Megkérdezik? Vagy mi? Minket is korán kezdtek el hozzátáplálni és milyen érdekes... élünk! :) Én nem nézem le se az anyetejesek, se a tápszeresek, se azokat akik korán kezdenek hozzá táplálni. Minden szülő menjen a saját ösztönei után. Csak a gyerek anyja tudja hogy mi a jó a gyereknek! És ebbe ne szóljon bele senki!
3 hós tápszeres baba anyuja

Az én babám nem tudta szívni a cicimet, mert befele fordul a mellbimbóm, a bimbóvédővel meg nem tudott mit kezdeni, így fejtem. Éjjel-nappal, ha kellet ha nem mégis elapadt a tejem 6 hónapos korára. Majdnem a szívem szakadt meg, hogy tápit kell adnom neki, de muszály volt, mert a gyerek ordított. Talán nem viselt volna meg annyira lelkileg, ha nem még a vizcsapból is az folyik, hogy szoptatni, szoptatni, szoptatni, meg fejni és fejni. És a védőnőm nem hord le hogy nem vagyok kitartó. Pedig én még éjjel is felkeltem, mégha a baba aludt is, de ha megfeszülem sem volt több tejem. Érdekes annak idején anyukám csak 4 hónapig tudta szoptatni a húgomat (20 éve) és ő azt mondta, hogy akkor meg sem fordult a fejében, hogy rossz anya, mert nincs teje. Én meg ezért sírtam napokig.
És véleményem szerint sokkal több anyukának menne zökkenőmentesen a szoptatás ha a kórházakban a csecsemősök többet segítenének (nekem speciel semmit nem segítettek,pedig kértem), vagy a szegény agyonstrapált, mindentudó védőnők néha meglátogatnák az anyukákat. TISZTELET A KIVÉTELNEK, de sajna úgy látom belőlük van kevesebb.
8 hónapos kislány anyukája

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!