Szerintetek tenyleg en feltem tul a lanyomat? Es en zarom el mindenkitol?
2.5 evig probalkoztunk mire inszem alltal megfogant a kislanyunk aki koraszulott lett 28 hetre.
Mar 4 honapos de amikor elso heten itthon volt mar felhaborodast kelltet az hogy gyereket nem engedek babalatogatoba.. tulajdonkeppen akkor meg csak 36. Hetes volt.
Annyiban ez valtozott hogy johet gyerek de nem babazhat. Sertodes lett belole es az egyik rokon kozolte akkor jonnek csak latogatoba ha a lanya babazhat.
Oszinte leszek ezek utan nem latom szivesen hogy O akarja meghozni a felteteleket.
Lehet tulreagalok de a nagyszulok is tolakodoak, tiszteletlenek.
Mindenheten itt akarnak lenni.. egyik heten szoltunk hogy most nem aktualis, mert lehet dolgunk lesz de ha megse akkor is pihenni szeretnenk. Erre a valasz az volt hogy oket ez nem erdekli mert nem hozzank jonnek hanem a picihez.
Most ugy jon le, hogy en elzarom mindenkitol, pedig nem mert ha nem lennenek tiszteletlenek es tolakodoak akkor nem lenne problema. Nem elzarom de nem kell minden heten itt ulni, vagy ha jelzem hogy nem az legyen nem, de tobbnyire a nemre egy de lesz a valasz.
Nekem az nem segitseg ha minden esetben az elejetol fogva ebed idobe erkeznek. Egyik alkalommal volt, hogy ugy jottek eppen ettunk es 2 fore valo etel volt, lehet pofatlansag de nyugodtan befejeztuk. A masik alkalom szinten ebed volt amikor ide jottek ebed idore es volt a hutobe 2 fore juto etel, de jott a celzas hogy ehesek.. en meg szegyelve de kozoltem hogy nem vartunk ebedre vendeget es nincs eleg.
Elejetol fogva nem kaptunk segitseget de nem is varunk. De akkor ne telepedjenek rank.
Szerintetek tulzas?

Ezt a férjeddel megbeszéled. A férjed viszi a gyereket, vagy ha ők jönnek - nem hetente, hanem 3 hetente - te elmész otthonról. Nekik se hiányzol, utálnak. Te most úgy állsz hozzá, mintha nem lenne megoldás. Hát hogyne lenne! Csak nem kell szentírásnak venni a mások által kikövetelt hagyományokat.
Amúgy meg a férjed mért egyszer van otthon egy héten, ha kisgyereke van? Nincs olyan munkahely, ahol 6 napos a munkahét!

17-es voltam. Velem hasonlókat a saját anyám csinált és apám. Pl kézmosás mielőtt a gyerekhez nyúlnak. Ez sem tetszett és az sem, hogy nem engedtem be őket, amikor előzetes bejelentkezés nélkül oda akartak jönni. Még apám volt felháborodva, hogy mi az, h be kell jelentkezni?
Aztán 1,5 évig nem is látták a gyerekemet . Így jártak.
Azt se tudjuk igazan hogyan lehetne ezt ugy lerendezni hogy a pici es a nagyszulok viszonya ne seruljon.
Terhesen korhazba kerultem akkor is nyomtak a szokasos hulyeseget. Ferjem lelitotta oket majd a vegen mi voltunk a tiszteletlenek. Mert barmi is tortenik az apja es tisztelettel kell lenni fele

Emlekszem az egyik kavarasuknal akkora balhe lett .. aposom konkretan 4 kiscsaladot ugrasztott ossze..
Ekkor kozoltem vele irasban hogy ha nem valtoztat akkor tobbet abba a hazba be ne tegye a labat. Erre a csaladba azt hiresztelte hogy eltiltottam a fiatol. Az uzenetet meg mutattam mindenkinek hogy ki mit hazudik

Nyilvan elfelejteni nem fogom amik voltak mert toredeke az amit leirtam..
Es en se vagyok egy matyohimzes, senkire se szamithatok a csaladbol es igy elem az eletemet hogy csak a ferjemre szamithatok.
Es nagyon kozel voltunk a lanyunk elvesztesehez is.
De ugy gondolom lehetne annyira normalizalni a dolgot, hogy ne askalodas es veszekedes legyen. De ha ok ebbe nem partnerek akkor mi a ferjemmel kevesek vagyunk hozza.
Egyebkent ez annyira komoly, hogy aposom felesegenek van 2 lanya. Az egyik eltiltotta az unokaktol oket, es amikor normalizalodni kezdett a viszony akkor se ulhettek le karacsonyi ebedre a csaladhoz hanem kulon a 2 unnep kozott tartottak egy potkaracsonyt veluk..
Es beismerem mar nagyon nehez lenne nekik is jot tenni amit ertekelni tudok :/.
Tele vagyok eloiteletekkel, hogy ha van valami kedvesseg akkor biztos van valami hatsoszandek es lehet sokszor ok nelkul gondolom ezt. :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!