11/29 A kérdező kommentje:
Hát igen arc és név nélkül könnyű sértegetni a másikat ,de bele kellene gondolni néha hogy másnak baromi rosszul, eshet egy két nem oda illő válasz!!!!!!!
12/29 A kérdező kommentje:
Igazad van engem is felháborít, én is megkaptam már párszor de engem nem érdekelnek... Én pl legalább amiket írok felvállalom úgy hogy az ott használt nevem kiíratom és nem bújok teljes anonimitás mögé. Én a legjobban azt szeretem, hogy a százalékok után döntik el hogy ki mennyi jó válaszokat adott eddig, higgyétek el nekem sem azért ennyi mert rossz anya vagyok és nincs tapasztalatom hanem mert nem osztottam a véleményt a nagy többséggel és kiálltam a saját meglátásaim mellett... Ilyenek az emberek ezen senki nem tud változtatni, én már vissza se írok mikor valaki neki áll bunkózni csak magát járatja le hogy ilyen...
2010. nov. 7. 17:56
Ja igen ez is szép, amikor valaki direkt írja hogy kik ne írjanak, erre csak azért is azok írnak :)))
Pl. kedvencem az is amikor valaki kérdezi hogy melyik név legyen, Erika vagy Laura, más meg megírja hogy Kriszti! :)
Ami még szintén ez a kategória, amikor olyat olvasok hogy "3 hónapja szültem azóta nem kívánom a szexet, van valaki így?" És a válasz: "én nem, én mindennap kívánom a szülés óta is" Na most ennek mi értelme?
2010. nov. 7. 18:08
Ezt én sem értem. Mi jó van abban, hogy név nélkül "rossz anya" címszóval illetjük a másikat, bűntudatot okozunk neki, és még fel is bosszantjuk. Biztos az anonim oldal hátránya, baba-mama klubban nem mernék így osztani az észt, de itt kiélhetik magukat. Én nagyon szívesen válaszolok, ha tudok hozzászólni a dolgokhoz, szeretek segíteni, és viszonzásul el lehetne várni, hogy mások is a megfelelő hangnemben válaszoljanak. Ha nem egyezik 2 vélemény, csak a vita van belőle, érvelések helyett. Sajnálom ezt az oldalt, jó lenne e kötözködőket kitiltani. Mert lehet, hogy ő kiadja a dühét, de a kérdezőt nagyon megbántja. Normálisan is lehetne beszélgetni. De lássuk be, vannak direkt provokáló kérdések is. Örök kényes témák: tápszer-szoptatás, bébikomp, a babával alvás, hozzátáplálás.
2010. nov. 7. 18:29
Ja, a direkt provokáló kérdések sem semmik.
Pl ezt most olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt is meg lehetett volna kérdezni normálisan, de már maga a kérdésfeltevés is kiveri a biztosítékot:)
De nekem is az a legfurább, amikor valaki tapasztalatokat kér, és kap helyette bosszantó, "nekem minden klappol, úgyhogy te vagy a sz@r" jellegű választ:S
2010. nov. 7. 18:46
POntozzatok le, de nálam meg az veri ki a biztosítékot, amikor valaki előre feltételezi, hogy rossz szándékú, kötözködő emberek is fognak írni a kérdésére és külön kéri, hogy azok ne írjanak.
2010. nov. 7. 19:04
18/29 A kérdező kommentje:
Én régebben sokat jártam itt az oldalon nekem is van 2 gyermekem. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam ,és jó érzés volt megosztani hasonló ,gondokkal. problémákkal küzdő szülőkkel a tapasztalatokat. SOK TANÁCSOT KAPTAM VOLT AMIT MEGFOGADTAM,VOLT AMIN CSAK ELGONDOLKODTAM .De a kérdező joga eldönteni melyik választ fogadja meg ,melyik válasz hasznos és melyik nem ,de attól hogy még nem egyeznek a vélemények még senkit nem kell sz@r anyának kikiáltani!( mert komolyan nagyon rosszul tud esni!!)
19/29 A kérdező kommentje:
Attól hogy egyik babánál valami beválik még nem biztos hogy a másik babánál használ ugyanaz a taktika!
Szia!Nem olvastam el a válaszokat!De szinte pont ilyen kérdést akartam feltenni ma de lemondtam ról mert csak piszkálnának:(!Így tettem volna fel--->
Mért van az h ha valaki kérdez valamit rögtön levan hurrogva h ez meg milyen kérdés?Ezt minek tetted fel stb??Holott aki itt kérdést tesz fel mindenkinek a saját kérdése a legfontosabb akkor éppen!!Én is több kérdést feltettem már feleslegesen mert csak martak:(!Holott nekem fontos volt a kérdésem,de csak a SZ@RT kaptam..
2010. nov. 7. 21:12
További kérdések: