Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van ez így?

Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Miért tudtok ilyen csúnyán egymásnak esni? Ha nem tetszik, a kérdés nem kell rá válaszolni, nem kötelező (de bántó, sértő válasz tökre felesleges)! Mindenkinek joga van, kérdezni azért van ez az oldal nem?
2010. nov. 7. 17:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egy tökéletes példa, hogy miért esnek egymásnak egyes esetekben az anyukák:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ajánlom figyelmedbe a tegnapelőtt 12:45-ös választ. Gondolkoztam rajta, hogy én is írok oda, de inkább nem tettem, mert nem lennék túl szalonképes:)

2010. nov. 8. 09:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Hát igen abban a kérdésen is lehetett volna, úgy válaszolni IGEN ÉN VESZEK A GYEREKEMNEK NEKÜNK TETSZIK VAGY ÉN NEM VESZEK NEKEM NEM TETSZENEK AZ ILYEN JÁTÉKOK MÁS AZ ÍZLÉSÜNK és nem kellet volna egymást sértegetni az eltérő vélemények miatt!!!!
2010. nov. 8. 09:29
 23/29 A kérdező kommentje:
Szegény kérdező SZERINTEM: csak arra volt kíváncsi ,hogy a gyerekeknek ,akiknek van ilyen szeretnek –e vele játszani vagy csak 1-2 napig érdekes a gyerekek számára, vagyis leköti-e őket. Szegény jól megkapta!
2010. nov. 8. 09:36
 24/29 anonim ***** válasza:

Én tegnap megkérdeztem mik lehetnek ezek a pöttyek a babámon,mire a válasz, hogy biztos pestises.

Mikor meg kitöröltettem a választ, jött egy másik válaszoló.hogy szánalmas vagyok mert kitöröltem a válaszát, amiben megvédett.Hozzáteszem a moderátor volt, mert nem volt értelme a válasznak így , hogy a sértést törölték.Pedig ez tényleg egy ártalmatlan kérdés volt.

2010. nov. 9. 19:40
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ez intelligencia kérdése is, ha valakinek pedig türelme sincs értelmesen válaszolni, akkor nem értem minek jön erre az oldalra, kérdeztem már én is hülyeséget kezdő anyukaként és sokat jelentett ha valaki leírta hogy ő is hasonlóan érzett, de ezt meg azt csinált... de mostanában mi van: hát sajnálom a gyerekedet...kb. ilyen a stílus itt, szerintem is elszomorító.
2010. nov. 9. 20:58
 26/29 anonim ***** válasza:
engem pont tegnap oltottak le, nem tudtam miről kérdez a kérdező mert nem ismertem azt a terméket... kértem, hogy linkeljen, tényleg érdkelt is erre megkaptam, 0%osra le lettem pontozva. tényleg rosszul esett :(
2010. nov. 9. 23:08
 27/29 anonim ***** válasza:

A pontozásokra nem érdemes figyelni ugyanis új állatfaj jelent meg az oldalon, mégpedig a "lepontozó" állatfaj, aki minden ok nélkül pontozgat lefelé, még olyan válaszokat is ahol nincs értelme pontozni, pl a melyik a kedvenc neved és hasonlók.

Van aki meg midnen lepontoz amivel nem ért egyet akkor sem ha igaza van a másiknak. Szóval a hasznossági százaléknek nincs értelme.

A moderátorok meg gyarkran bent hagynak ronda szavakat, gusztustalan mondatokat, de kiszednek értelmes érvelést tartalmazó szöveget szóval nem értem mi az alapja a szelektálásnak :)

Ráadásué megfigyeltem hogy sokszor neki kell futnom egy kérdés feltevésének mert nem enggedi a rendszer kiírni, mert nem megfelelően kérdezek holott másoknak ugyazt megengedi kiírni..ezt sem értem. Pl. nekem sosem engedi kiírni a "szerintetek" kezdetű mondatot, másnak meg igen. Ki érti ezt...

2010. nov. 10. 11:19
 28/29 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni az első választ itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ismét iskolapéldája a bántó és értelmetlen válaszadásnak. Minek válaszolt egyáltalán?

2010. nov. 10. 13:43
 29/29 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Hát itt is szép kommentek születtek!!!

Szegény segítséget kért de jól megkapta!

Lehetett volna úgy is válaszolni NEM ÉN MÉG NEM HALOTTAM ILYENRŐL LÉTEZIK ILYEN?

2010. nov. 11. 08:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!