Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babaholmi könnyítette...

Melyik babaholmi könnyítette meg a legjobban az első hónapokat? Mit szerettetek a leginkább?

Figyelt kérdés

Májusra várjuk a babánkat, ebben a hónapban kész lesz a babaszoba, és végre vásárolhatok a babaruhákon kívül mást is. :D

Nektek mi volt a legjobb vétel? Mit szerettetek a legjobban? Mi volt az, ami nélkül el sem tudnátok képzelni újra a kisbabás időszakot?

jan. 1. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is a hordozókendő :-) Gremese baby tai volt az elején. Na meg hogy a húgom 1x megmutatta, hogyan kell megkötni (neki volt egy kis gyakorlataa saját gyerekével már). Szabadságot adott, egy csomó mindent meg tudtam csinálni úgy, hogy a baba közelségéről se kellett lemondanom.
jan. 1. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Adamo hintára +1 pont, tudom, nem válik be mindenkinek, de nálunk 1 hónapos korától 2 éves koráig napi szinten használatban volt. Eleinte csak 5-10 perceket, de a benne töltött idő fokozatosan nőtt, volt, hogy nap közben csak benne lehetett elaltatni.
jan. 1. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Mármint hintaszék nekem (4 voltam).
jan. 1. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Szoptatós párna.
jan. 1. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Pihenő szék, szoptatós párna, babafészek. De a kiságy feletti zenélő körforgó is jó szolgálatot tett (Fischer Pice).
jan. 1. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Első gyereknél az Adamo. Semmi másban nem aludt el. Onnan csempésztük át a kiságyba.

+Fehérzaj, de azt nem vettük, hanem letöltöttük Yt-ról és végtelenítve játszottuk, amíg el nem aludt mélyen.

Na a második gyereknek nem kellett az Adamo, fehérzaj se hatotta meg, de cumi se kellett. Nála egy szupervételt nem tudnék mondani.

Ő mondjuk megmaradt a karikásban (nagytesó utálta) és a többi hordozóeszközt is jobban kihasználtuk, amit az esőnél vásároltunk össze.

jan. 1. 19:12
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Babakocsi. Csak út közben aludt, abban. Más kérdés, hogy már ott se🤪

Ezen apropóból rendeltem rezgő pihenőszéket, hogy majd az meghozza az áttörést. Hát, túrót. Az volt a terv, hogy ő abban majd jól elalszik mellettem, amíg én olyasmit csinálok, amihez csönd kell és be tudom rakni az ágyába. Mert mindenhol máshol 2 perc után ébredt, annyira nem aludt mélyen. Na, ehhez képest utálta. Csak akkor volt el benne, ha zenélt, rezgett, én pörgettem rajta a biszbaszokat és nem volt álmos🤣Vagyis pont az nem volt, amire vettem. Csönd és alvás. Már ő is eléri és tudja pörgetni, azóta szereti, de csönd és alvás továbbra sincs, azt el is engedtem.

Kb. 2hónaposan vettem a kiságy forgót. Na, az viszont mindent visz. Előtte az ölemben ordított hajnalig. Azóta egyedül alszik el, csak nekem is le kell feküdnöm a saját ágyamban(közös szoba, külön ágy) és bekapcsolni a forgót. Azzal még reggel is elvan, ha felébred, csak már elkapja a biszbaszokat, ami nem jó, több okból se. De mindegy, mert már úgyis lejjebb kell raknom és úgy nem fogja elérni.(Még 1-2 hónapig. Addigra ki kell találnom valamit.) Játszószőnyeg még nagyon fontos. Én azt is később vettem, mert kicsit lebecsültem. Azt hittem ráér, de már kb.2hetesen jobb helyen volt ott, mint bárhol máshol. Szóval szerintem érdemes venni, mert előbb -utóbb úgyis kell. Alábecsültem a hálózsákot és a bundazsákot, mert nyáron született, szóval úgy voltam vele, ráér, addig jó az, amiket örökültünk. Hát, nem volt jó, mert nem mindegy, hogy rövid vagy hosszú ujjú, pont jó legyen a méret, mert a túl nagy veszélyes, a kicsi értelemszerűen szintén nem jó, aztán ott vannak a praktikussági szempontok, hol a patent/cipzár, akármi. Szóval ezeket jobban átgondolnám, ne hirtelen kelljen a legdrágábban venni.

jan. 1. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Rugalmas kendő, Mikrós sterilizáló, angelcare pelenkakuka, babafészek, később pihenőszék, gurulós etetőszék.
jan. 1. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

Hordozókendő (eleinte rugalmas, aztán karikás, majd csatos hordozó)

Babahinta

jan. 1. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
Szeptemberi a babám ami bevált: szoptatós párna, babafészek (pedig voltak elveim az üres kisággyal kapcsolatban), teljesen dönthető etetőszék így kint tud velem lenni a konyhában és nem a földön van, hanem kézmagasságban, vannak hozzá direkt lógó játékok hogy lekösse, később meg úgy is kelleni fog etetőszék. Amióta ez megvan nagy megváltás, hogy nyugodtan tudok enni stb. A pihenőszékben annyira nincs el mert nem lát annyira, uncsi neki, ráadásul a magasság miatt sokkal egyszerűbb is oda odalépni hozzá megrázni a játékát a derekam díjazza 😆
jan. 1. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!