Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babaholmik jöttek...

Milyen babaholmik jöttek nagyon jól az első hetekben, hónapokban?

Figyelt kérdés

Első baba, így picit talán túl lelkes is vagyok a babaholmikat, babaruhákat illetően. :)

Érdekelne, nektek mik voltak azok a holmik, kiegészítők, amik nélkül nehezebbek lettek volna a mindennapok?

Barátnőm ajánlására két dolgot már vettem most a 4momstól, a pihenőszéküket és a ringatós babaágyat. De hallottam már fehér zajt adó plüssről, popsitörlőt melegen tartó kütyüről is.

Nektek mik váltak be nagyon?

(tudom, a baba ezek nélkül is boldog, de a magunk dolgát is igyekeznék könnyíteni, amennyire lehet)

2022. nov. 24. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Elektromos babahinta, de írtad hogy pihenőszéketek van, az is elég.

Fekete fehér babakönyvek, nagyon jól lefoglalták :) Fehér zajra van youtubeon videó, direkt fekete képernyővel hogy az ne zavarjon be, így azt én nem vennék (white noise black screen videók). A popsitörlő melegen tartó szerintem a világ egyik leghaszontalanabb dolga, de lehet lesz itt valaki akinek bevált :D

Ami nem volt, de a második gyereknél első dolgom lesz megvenni: hordozókendő, babaöböl, babatornáztató. Volt egy állatos zenélő forgónk, az nagyon nem vált be, ahelyett fogok venni egy fekete fehéret, vagy csinálok egy montessori forgót.

Hirtelen ennyi jutott eszembe

2022. nov. 24. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Ja meg 2 hónapos kortól Huckleberry alkalmazás a telóra. Nekünk az segített beállítani a napirendet. A próbaidőszak lejárta után fizetős, de megéri.
2022. nov. 24. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Babaágy, babakocsi, babaruhák, cumi, pelenka, pihenőszék.

Kb 3hónapos koráig semmi más nem kellett egyik gyerekemnek sem.

2022. nov. 24. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Ezek a méregdrága kacatok nálunk csak ideig-óráig váltak be. Ilyen fszságra mint hogy popsitörlő melegítő, eszembe nem jutna pénzt kiadni. A naziboo elektromos orrszívót nem bántam meg csupán. Az elektromos ringatót, a bébiétel melegítőt, a cumikat, cumisüvegeket igen 😂 A fehérzajt adó plüsst kaptuk, de az a halálba kerget, és a lányomnak sem hatott. Az egyetlen jó vétel az egy nagyobb babatakaró volt, amibe pólyaszerűen be tudtuk bugyolálni a babát. És a babafészek. Az nekünk nagyon bevált. A mai napig (egy éves lesz) használjuk, csak már nagyobbat. Rácsvédőnek is szuper. Ja, és a normális matrac. Az sokat számít. Mi hideghab matracot vettünk, nem kókuszt. Nagyon bevált.
2022. nov. 24. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Babaágy, matrac, babakocsi, pelenkázó, légzésfigyelő, babakamera, adamo hinta, hordozó kendő, utazóágy, mellszívó. Ezek voltak nekünk a legfontosabbak az első fél évben.
2022. nov. 25. 05:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tök felesleges előre ilyen dolgokat megvenni, mert nem tudhatod, tetszeni fog-e neki. Ha, azt látod, igényelni a ringatást, pihenőszékezést, megrendeled és 2-3 nap alatt kiér.

Mi is kaptunk 4mons pihenőszéket, utálta :D Vissza is adtuk, még jó, hogy nem vettük meg.

2022. nov. 25. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:

A cumisüveg melegítő amit bánok, hogy nincs.

"A popsitörlő melegen tartó szerintem a világ egyik leghaszontalanabb dolga, de lehet lesz itt valaki akinek bevált"

Én is azt hittem, de néha jól jönne, szegény babám utálja nagyon, hogy hideg és 1x emiatt pisilt pelus csere közben...😅 pénzt én is sajnálok rá mondjuk .

2022. nov. 26. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!