Szülés után mennyi idő múlva kaptatok különböző cégektől próba termékeket? (pelus,babának való tusfürdő stb...)
Soha. A kórházban kaptunk egy dobozt, aminek a háromnegyede papír volt. Ezen kívül volt benne egy fél literes ásványvíz, 2-3 db pelus meg egy mosószer.
Ezért cserébe meg kellett adni a személyes adataimat, hogy aztán telefonon zaklassanak biztosításokkal. Ha tudtam volna, hogy mi van benne, nem adom meg.
Promoboxot a kórházban
Aztàn zaklattak telefonon
Szülés után semmit.
Terhességem alatt igényeltem vagy 3 dobozt.
Egyikben cumi volt
Masikban rengeteg papír meg 1 db tejtarolo zacskó
Harmadikban lejárt kuponok, 1 db pelus
Ha lesz második nem igénylek semmit 😏
Kórházban tudtam volna kitölteni egy űrlapot, aztán kaptam volna a csomagot, de őszintén 6-unk közül csak én nem foglalkoztam vele, pedig kétszer felhívták rá a figyelmem az ápolók, de jobb is volt így, legalább nem zaklattak. (Hozzáteszem így is megtalált az adataim alapján egy biztosítós a pár hetes gyerek mellett, hogy nem égett a pofájáról a bőr főként azér, mert házhoz jött…..😤)
A másik egy mülleres dolog volt, de azt meg személyesen lehetett volna átvenni, azt meg elég kuncsorgósnak éreztem, hogy bemegyek az üzletükbe: Te szevasz, itt a regem
Meg az e-mailom, add már az ajándék csomeszt, mer’ az ugye jár… aztán hagytam a pi’ be. Inkább megvettem ami kell. 😁
Kórházban távozáskor adtak egy kártyát, hogy ha kitöltöm, ott helyben kapok egy dobozt. Megnéztem, milyen adatokat kérnek, megköszöntem és visszaadtam. Azon meglepődtem, milyen fejet vágott a nővér, ilyen sokan megadják szó nélkül a babájuk adatait termékmintákért? Cumit, tápszert, szagos kozmetikumokat nem is használtunk, amit meg igen, az az a kategória, amiből nem osztogatnak termékmintákat… :D De a gondolata is abszurd nekem, hogy elvileg azét adnak a termékeikből, hogy megismerd és megkedveld és a későbbiekben is azt vásárold. Ez nekik előny, nehogy már még fizessek is érte a gyerek adataival.
A védőnőtől még az első trimeszterben kaptunk egy kuponfüzetet (adatmegadás nélkül), az jó ötlet, bár semmit nem használtunk fel belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!