Mit tegyek hogy egyen?
mennyit mozog?
értelme fejlődött?
írd le a napi rendjében az étkezéseket
lehet h te neked kevés de amúgy nem csak lemozogja
nálunk úgy volt h felváltva fejlődött pár hónap növés/hízás majd pár hónap értelmi ugrás
am a lányom 1 évesen alig 8kg volt egyáltalán nem triplázott, viszont ment 10 hónaposan, mozgásban baromi elől volt. nála is volt gond az evéssel
most 22 éves 154cm magas, vékony, filigrán alkat mint a dédije volt :)
Hány centi?
Nem mindegy, hogy 90 vagy 70 centihez ennyi.
68cm. Reggel 90ml tápszer
Majd egy kis felvágott, sajt, gyümölcs, kek, pár falat tényleg
Délben pár kanál étel, egy kis joghurt
Uzsonna 90ml tej egy kis gyümölcs, gyümölcspüré
este pár kanál szilárd 90ml tej. Az a pár kanál az vagy 5 vagy 10 vagy éppen semmi. Nem nő sehova 2 hónapja sem. Értelmileg fejlödik, nagyon okos, viszont nem tapsol és nem is integet ami aggaszt. Kúszik, mászik, kiül, feláll, lépeget a bútorok mellett, igazi rakéta csak tudnám honnan van ennyi energiája. Aludni sokat alszik. Délelött 1h30. Délután 2h/ 2h30. Éjszaka 20h-7h. Szerintem sok, szerintem nincs elég energiája.
Ezt nézd meg:
68 centihez nem sovány és eleget is eszik.
Drámazol és ezzel még jobban megutaltatod az evést.
Kisfiammal sem volt még étkezés kiváltva 1 éves koráig. Tápszert evett. Lett kínálva ételekkel de egyszerűen nem érdekelte. Pár kanál aztán ment a dolgára. Hiába ültünk le vele közösen enni. Most 17 hós de még mindig van, hogy nem eszik rendesen ételt, valószínűleg őt a fogzás viseli meg. Nekünk 6 étkezés van, reggel tápszer, tízóraira szilárd, ebéd tápszer, uzsi es vacsi szilárd, és lefekvés előtt tápszer. Ebédet nem váltom neki ki, amíg nem eszik mennyiséget és ez nála jelenleg nagyon hullámzó. Nem aggódom rajta, eszik amennyi kell neki. Ha éhes lenne hidd el este is kelne enni, nekem pl néha szokott. 1 hétig nem, akkor nappal is rosszul eszik, aztán 1 hétig kel enni hajnalban akkor nappal is jobban eszik.
Ebédnél kínálhatod tápszerrel még nyugodtan, ha nem eszik mennyiséget. Nekem dokim mondta, hogy bízzak jobban a babámban, tudja hogy mennyire van neki szüksége. Nem jön valami foga éppen? Nagyon meg tudják szenvedni.
1 évesen amúgy nálam 1 db étkezés sem volt kiváltva. Csak kóstolgatott és ennyi :D később kezdett el "rendesebben" enni. De még mindig szenvedés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!