Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Gender...

Mi a véleményetek a Gender partikról? Ti szerveztetek amikor várandósak voltatok, vagy tervezitek, hogy szerveztek?

Figyelt kérdés

#Gender-parti
tegnapelőtt 14:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
A véleményem az,hogy amerikai hülyeség.
tegnapelőtt 16:54
 22/29 anonim ***** válasza:
49%
A genderpartisok megsértődtek azon, hogy valaki hülyesegnek tartja 🤣
tegnapelőtt 17:00
 23/29 anonim ***** válasza:

Véleményem: akinek ez tetszik, csinálja. Akik amúgy is szeretnek mindent ünnepelni azoknál plusz ünnep/buli lehet, hogy így derül ki a baba neme. Ha nekik ez jó miért ne csinálják? Semmi közöm hozzá, hogy ki mit szeretne megünnepelni. Voltam ilyenen, semmi extra gondolatom nem volt, beszélgettünk, ettünk, ittunk, megtudtuk a nemét is és ennyi.

Én nem akartam, korán tudtuk már a nemét (prena tesztből), aki kérdezte annak elmondtuk. De nem akartam "felhajtást", terhesen semmi vágyam nem volt ilyenre.

Sógornőmék meg nem akarták tudni a nemét, mindkét gyerekének csak a születésénél tudták meg ők is 🤷🏼‍♀️. Őket meg ufónak nézték, hogy direkt nem akarják tudni, legyen meglepetés.

tegnapelőtt 17:09
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Még addig se jutott el a doki a vizsgálatokon, hogy élnek-e a gyerekek, én már a nemüket kérdeztem, a franc se tudta volna kivárni hogy még hetekig bulit szervezzünk. 😃 Semleges vagyok vele, jó társasággal lehet jó program, de nem kámpicsorodtam el, hogy a barátnőim sem foglalkoztak ezzel.
tegnapelőtt 20:28
 25/29 anonim ***** válasza:

Semmi.

Magunknak nem tartanék, mert a férjemmel utálunk a figyelem középpontjában lenni (emiatt az esküvőnkön sem mondtunk beszédeket, nem volt egyedüli nyitótáncunk:D). Jöjjenek át a barátok, igyunk-együnk egy jót, közben elmondhatjuk, hogy ja amúgy fiunk/lányunk lesz, de attól meghalnék, ha 15 ember lesné és fotózná, ahogy éppen tortát vágunk fel... Plusz nekem hülye az arcom, ha meglepődök, úgy nézek ki, mint aki nem örül. Az sem hiányzik, hogy minden képen az köszönjön vissza, épp depresszióba estem a születendő gyerekünk neme miatt. Régen is minden szülinap, karácsony alatt megkaptam, hogy "hát nem nagyon örülsz, ahogy látjuk", közben meg csak zavarban voltam.

De aki nem ilyen, miért ne tarthatna? :)

tegnapelőtt 21:01
 26/29 anonim ***** válasza:
23%
Húha, megy a lepontozás a genderpartisoktól, pedig titkon úgyis tudjátok hogy csak ingyen zabálni meg piálni mentek a rokonok, haverok, valójában senkit nem érdekelt az hogy milyen nemű lesz a gyereked 🙂
tegnapelőtt 22:05
 27/29 anonim ***** válasza:
26-os, írd még le párszor. Úgy látszik, nagyon megvisel a lepontozás.
tegnapelőtt 22:09
 28/29 anonim ***** válasza:
#26 Ahogy engem se érdekel,ha az ingyen kajáért jön. :)
tegnapelőtt 22:10
 29/29 anonim ***** válasza:
43%
Mi az a gender party?
tegnapelőtt 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!