Kinek mi a véleménye a kórházban hagyott csecsemőkről, akik nem kerülnek nevelőszülőhöz, betegség nélkül évekig a kórházban vannak?
Engem nagyon megviselt, főleg hogy egyszer a kórházban láttam egy kislányt, aki mellett senki nem volt csak rázárták a rácsos ágyat és egész nap ott feküdt sírás és semmi nélkül.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ezek a gyerekek annyira elhagyottak, hogy már nem is sírnak.
Hogy bírják ezt elviselni ezt a nővérek, akik nap mint nap elmennek mellettük szó nélkül?
Eskü nem értem, mi a kérdésed.
Mi a vélemén,ünk róluk?
Nyilván pszichésen ép ember sajnálja őket.
Kórházban otthagyott gyerekek?
Ilyen nincs... Ha otthagyják őket, rövid ideig vannak ott. Majd mennek otthonba, nevelőszülőkhoz.
Nem a kórházban élik le a gyerekkorukat, hisza az egy kórház a betegeknek, nem árvaház...
Amúgy igen, sajnálom őket. De mire mennek ezzel?
Nincs ilyen. Par het utan neveloszulokhoz/ otthonokba kerulnek es/vagy csak a kezeles idejere maradnak korhazban.
Olyan nincs, hogy egeszseges csecsemo, gyerek a korhazba ragadjon evekre.
De igen, szomoru, hogy van ilyen egyaltalan.
Oltári baromság, ha azt hiszed a nővéreket hidegen hagyja.
Nem egyszer találkoztam ilyen babával, hidd el mikor idejük engedi igen is foglalkoznak vele, sőt, van akit nagyon megvisel, kötődik is valamennyire, de nyílván nem tudnak nonstop csak vele foglalkozni. Van mikor annyira el vannak úszva, hogy a szükségesen kívül nem jut több idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!