10 hós kisfiammal budapesti tömegközlekedés?
Figyelt kérdés
Már mindenhova járunk vele úgymond, forgalmas és emberektől zsúfolt lidlbe is, viszont tömegközlekedésre még nem mertük felvinni. Egy általában emberekkel teli busz visz a belváros felé, szerintetek merjem felvinni így márciusban, első éves oltások nélkül?márc. 9. 19:51
1/21 anonim válasza:
Miért ne?
Én jogsi híján elég sokszor utaztam buszon a gyerekkel.
Amikor már nem üvöltött a babakocsiban akkor kezdtem buszozni vele.
Három hónaposan.
2/21 anonim válasza:
Nyugi, nem busszal jár az a csávó akinek most kegyelmet adtak
3/21 anonim válasza:
Mi a különbség a zsúfolt lidl vagy busz között?
10 hónaposan még postán sem volt veled vagy mi?
4/21 anonim válasza:
Max olyat fog elkapni, amire úgysincs oltás. Nekem nincs jogsim. Szép is lett volna, ha egy évig nem hagyom el a lakótelepet...
5/21 anonim válasza:
oltasok nelkül?? 10 honaposan meg nem kapott semmilyen oltast?
6/21 anonim válasza:
Három hetes korától tömegbe, boltba, postará, mindenhová viszem a fiamat.
Két éves és még él...
8/21 anonim válasza:
10 hónapos korában mi nem csak tömegközlekedtünk a fiammal, hanem strandra is jártunk 🙃
9/21 anonim válasza:
Hár - már felnőtt - gyerekem van. Párhetes koruktól jöttünk-mentünk velük. Tömegközlekedtünk is. Sokat. Nem úgy tűnik, hogy ártott volna nekik.
Mondjuk az gázabbnak hangzik, hogy 10 hónapos "első éves oltások nélkül". Már legalább 4 oltást kellett kapnia eddig.
10/21 anonim válasza:
Nekem az elsőnél már 2 hónapos korában is mondta a védőnő, hogy mehetünk nyugodtan tömegközlekedéssel (kevesen utaznak azon a buszon és 10 perc), a másodiknál az orvos azt kérte, hogy 2 hónapos koráig ne vigyem sok ember közé (busz, bolt, fesztivál, nagy családi események stb.). Amíg nem nyalja le a kapaszkodókat, addig nem hiszem, hogy gázabb a busz, mint egy zsúfoltabb bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!