Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Gender...

Mi a véleményetek a Gender partikról? Ti szerveztetek amikor várandósak voltatok, vagy tervezitek, hogy szerveztek?

Figyelt kérdés

#Gender-parti
tegnapelőtt 14:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

Tudom, hogy divat szidni, de én tervezek ilyet. Még nem vagyok terhes. Már akkor is tetszettek az ilyen bulik, amikor még nem volt párkapcsolat sem a láthatáron. Én szeretem a meglepetéseket. A baba neme pedig maga a meglepetés. A két kedvenc színem a kék és a rózsaszín, tetszenek az ilyen tematikájú díszítések. Csak a közeli családtagokat fogjuk meghívni rá. Tortát szeretnék majd felvágni közösen a férjemmel, a krém színéből jövünk majd rá, hogy mi lesz a neme.

Ezt a baromságozást meg hagyjátok már abba légyszi, én is pl baromságnak gondolok milliókat költeni számítógépre meg játékokra, de van, akinek meg ez a hobbija és nem sajnálja rá a pénzt. Egy-két max három ilyen bulit engedjetek már meg számotokra vadidegen embereknek...

tegnapelőtt 15:29
 12/29 anonim ***** válasza:
33%
Értelmetlennek tartom. 12+1 napon felhívtak a genetikai teszt után, és együtt, kohangosítva a telefont tudtuk meg a nemét. A családnak csak jóval később mondtuk el.
tegnapelőtt 15:30
 13/29 anonim ***** válasza:
39%

Azt gondolom, hogy csak a párok beszélik be maguknak, hogy a barátaikat ilyen szinten érdekli a gyerek neme.

Mármint lásd a kettes, aki elmondja, hogy összejárnak amúgy is, blabla, ez szép dolog, mi is összejárunk rendszeresen fiatal rokonokkal, több éves barátokkal, szeretjük őket, érdekel a másik élete, a gyerekeik is, még a neme is kíváncsiàgból, de annyi is elegendő, hogy ha megmondja, fiú/lány, ilyen nagy hacacárét csapni ekörül szerintem felesleges, az ilyen feltűnési viszketegségben szenvedők mániája. Akik majd heti többször posztolhatnak képeket meg storykat a Facen a gyerekről is, mert azt hiszik, mást ennyire érdekel a gyerekük,pedig nem.

Én a magam részéről kellemetlenül éreztem volna magam egy ilyen szituban, hogy abból csináltam volna partit, hogy mi a gyerekeim neme és kvázi rákényszerítettem volna a rokonokat, barátokat, hogy eljátsszák a nagy érdeklődést meg izgalmat, örösikoltozást, miközben tudom, hogy ez max. a nagyszülőknek érdekes, bárki bármit képzel be magának.

Azért, mert valakit kedvelek, szeretek, mèg nem érdekel annyira a gyereke neme, hogy emiatt külön bulizni akarjak. Le merem fogadni, hogy a 2-es kommentelőnél csak illemből vettek ebben részt.

tegnapelőtt 15:33
 14/29 anonim ***** válasza:
39%

"Ezt a baromságozást meg hagyjátok már abba légyszi"

A kérdező vélemény kért, ha valakinek ez a véleménye, hogy baromság, miért ne irhatná le? Ettől ti nég tarthattok ilyen bulit, nem kell az engedélyük.

tegnapelőtt 15:36
 15/29 anonim ***** válasza:
69%

#13 Akkor gondolom te a barátaid születésnapjára sem mész el, mert az sem érdekel, hogy ő idén 30 vagy 31 éves lett... Esküvőkre se mész, mert kit érdekel, hogy ők gyűrűt húznak egymás ujjára...

Ezek az összejövetelek nem csak magáról az eseményről szólnak, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat olyan emberek társaságában, akiket szeretünk.

Engem amúgy érdekel, hogy milyen nemű gyereke lesz a barátaimnak és a közeli rokonainak, de ha ez nem is érdekelne az igen hogy osztozzak az ő örömükben, és közösen eltöltsünk egy jó hangulatú délutánt.

tegnapelőtt 15:41
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem hülyeség…
tegnapelőtt 15:43
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Jól lepontoztátok a 13-ast, pedig teljes mértékben igaza van
tegnapelőtt 15:46
 18/29 anonim ***** válasza:
29%

"Akkor gondolom te a barátaid születésnapjára sem mész el, mert az sem érdekel, hogy ő idén 30 vagy 31 éves lett... Esküvőkre se mész, mert kit érdekel, hogy ők gyűrűt húznak egymás ujjára..."

De elmegyek, ha meghívnak, de ha nem tartanak szülinapot, akkor se dőlök a kardomba. Mármint, mint írtad, nem azért megyek el, mert szülinapjuk van, az igazaból közömbös, hanem mert jó együtt lenni.

Ugyanígy elmennék egy gender partira, ha ez nekik fontos, de ettől még nem erdekelne ilyen szinten a gyerekük neme, magamban hülyeségnek is tartanám a partit, csak nyilvan nem mondanám meg. Marmint érted, örülök, hogy boldogok, de nekem tök mindegy, mi a gyerekük neme. Természetes kívancsiságból érdekel, de nem annyira, hogy kifejezetten emiatt partizni akarjak, én nem izgulok rajta, hogy most kék vagy rózsaszín lesz-e a tortajuk és alapvetően feleslegesnek tartom ezt a felhajtast, ezen nem változtat az, szeretem-e őket.

tegnapelőtt 15:49
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen bulikra az ingyen kajáért és piáért mennek, meg azért, hogy szórakozzanak kicsit. Senki nem a gyereked neméért van ott, mert azt mindenki leszarja, csak a szórakozáshoz tartozik az a kis pozitív pár perces izgatottság, amíg visszaszámolással elővarázsolod valahonnan a kék vagy rózsaszín színt.
tegnapelőtt 16:00
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nincs bajom ezekkel a bulikkal, (ha nem veszélyes) ha összetartó a család meg a barátok az mindig jó ha van egy apropó összejönni, ünnepelni. De mi nem bírtuk volna ki hogy ne tudjuk meg, az orvos is azonnal lelőtte a poént a 12. Hetin 100%-ra az első másodpercekben. Utána is minden UH-n elmondta több különböző orvos. Ezek után már eljátszani nyilván nem lenne értelme.
tegnapelőtt 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!