Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Önzőség olyan helyekre,...

Önzőség olyan helyekre, programokra vinni a babát, ami nekem feltöltődés, számomra jó dolog?

Figyelt kérdés

Észszerű kereteken belül, nem mozira, 3 órás színházi előadásra gondolok este... :)

Hanem pl. futóbabakocsival futni menni, séta közben beülni meginni egy kávét/forró csokit, babás program után még beszaladni 1-1 boltba szétnézni, vásárolgatni 20 percre.

Egy korábbi kérdéshez írt kommentek miatt gondolkoztam el ezen, ahol az anyukát többen támadták, hogy miért jár futni babával, majd menjen akkor, ha a gyerek óvodás vagy másra is tudja hagyni. Mert, a futás az neki fontos és nem a gyereknek és az anyaság lemondással jár.

Viszont én az anyaságot/szülőséget úgy képzeltem el mindig, hogy együtt, hárman leszünk egy család, nem mondunk le mindenről a férjemmel, hanem igyekszünk úgy alakítani az életünket, hogy az jó legyen a gyerekünknek is, de nekünk is (persze az ő igényeit maximálisan szem előtt tartva).

ma 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs ezekkel.
ma 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen rendben van
ma 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem onzoseg. Ezeket egyebkent is csak egy adott pontig tudod csinalni ugy, hogy te elvezed gyerekkel egyutt, addig miert ne?

Most gondolok en itt pl a futasra, en az elso 1 evben sokat jartam gyerekkel, aztan mar nem lehetett, mert nem maradt meg a babakocsiban 10 percnel tovabb. Nyugodt vasarlas ugyanez, addig mukodik, amig nem hisztizik 5 percenkent valamiert :D

Elvezd, amig lehet, aztan ennyi.

Esetleg kevesebbszer nyisd meg a gyakorit meg a facebookot es akkor nem fogsz szorongani olyanon, amin nem is kene.

ma 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Akik azok a kommenteket írták, azok fognak x idő múlva kiégett szuperanyaként írni, hogy a gyerek óta semmi idejük nincs önmagukra és a férjükkek is a nullát súrolja a viszony..

Jól csinálod, ha nektek îgy jó akkor nem kell mással foglalkozni

ma 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a babának nem megterhelő, nem nyűg, addig egyáltalán nem.
ma 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj dehogy önzőség… már annyira unalmas, hogy lassan ott tartunk, hogy sz@rni is tilos elmenni, mert milyen anya az ilyen, aki a saját igényeit helyezi előtérbe
ma 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha a gyerek úgy gondolja, hogy önzőség, úgyse lesz kedved menni🤣

Az enyém eleinte az összes kimozdulást végigaludta a babakocsiban. Csak ott aludt, otthon nem. Szóval kis túlzással oda vittem, ahova akartam. Most 4 hónapos, max.fél órát alszik és elég hangosan jelzi, ha nem tetszik neki a progi és túl sokat időzünk. Próbálnál te olyankor kávézni mellette...😂

Jó tanács: Ne szoktasd rá, hogy az első nyekkre kiveszed, mert egy idő után a kisujjadat nyújtod és a karod kell. Az enyém, ha felébred és menne már, vágja a pofákat, hogy hú, de rossz neki, de akkor még csak megsimogatom, beszélek hozzá. Ha már nyűglődik is, láthatóan nem akar visszaaludni, akkor veszem ki, mert az a baja, hogy unatkozik, olyankor szívesen nézelődik egy kicsit. Vagy ha alig aludt és sírva ébred, van, hogy elég, ha mozog a kocsi, alszik is vissza, csak nem tetszett neki, hogy megálltunk. Az ordítás egyértelműen ötös riasztás, ott vége az bulinak, bármilyen jól éreztem (volna) magam én. Ja, és a legfontosabb. Amennyire lehet, vetkőztesd le rögtön, ha beléptek egy meleg helyre, ahol 1-2 percnél többet időztök. Nem csak azért, hogy ne izzadjon be, hanem, mert a legnagyobb buligyilkos a meleg.

ma 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek ezzel rendben van, akkor szerintem tök oké, menjetek és élvezzétek!

Nade ha van egy babád, aki utálja a babakocsit, akkor nem teszed azért bele heti ötször, hogy tudjál egyet futni, mert baromira nem is élveznéd, hogy közben végig ordítja a gyerek. Vagy ahogy írták, ha már nem akar megmaradni a babakocsiban, akkor hiába mennél vele futni... Szóval na. Amíg teheted, addig élvezd ki és menj. Majd ha már nem teheted, akkor meg úgy alakítjátok, hogy mindenkinek jó legyen.

ma 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Abszolút nem az. Attól mer lett egy gyereked még ember meg nő is vagy.

Nem kell mindent a gyerek alá helyezni.

ma 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!