Hogyan pihenitek ki magatokat megfelelően?
Sehogy :D Hónapok óta nem pihentem ki magam...
Ha kimerült, fáradt lennél, tudnál aludni, amikor a gyerek alszik.
9 hónaposom óránként ébred éjjel, akármit csinálok vele... Éjszakánként 1x van olyan, hogy tudok aludni 2-3 órát egyhuzamban, de legtöbbször még ez sincs. 50-70 perces részletekben alszom. Közben nappal nem mindig van rá esélyem, mert van egy 3 évesem is, akivel nem mindig egyszerre alszanak napközben. Közben a segítségem csak a férjem este fél 6 után.
Rohadt fáradt vagyok, mert fél éve így nyomjuk (előtte még jól aludt a pici, 4 hónaposan "romlott el".)
Én bármikor lefekszem, 5 perc alatt alszom, mint a bunda (pedig régen nem ment ez ilyen könnyen, kimondottan nem az a típus vagyok, aki bárhol bármikor tud aludni, sőt! De már azon a kimerültségi szinten vagyok, hogy már így megy)
Pedig, ha nincs nagyon segítséged, akkor kéne pihenni mikor a baba alszik. Persze könnyű mondani, én is akkor szoktam utolérni magam a házimunkával.:D
De esetleg mással is töltődhetsz, keresel egy jó könyvet, kiülsz az udvarra levegőzni, ha teheted, megnézel egy-két rész sorozatot. :)
Az én kisfiam 7 hónapos, ő kerek 40 perc után felébred, de délben van a "nagyalvás" mikor vissza lehet altatni, így abban a háromnegyedórában gyorsan elrendezkedek, utána átteszem a nagyágyunkba és vele pihenek, még ált. ráhúz 1,5-2 órát is így.
Sehogy
4 ève 2 kezemen meg tudom számolni hányszor aludtam át éjjelt.
Csak amiatt 2 mert a 2 gyerek közt volt, hogy a nagy anyukámnál aludt.
Wow...
Hát a válaszaitokat olvasra rájöttem,hogy szerencsésnek mondhatom magam és jobb ha csendben maradok 😅 nálunk csak pár éjszaka volt,hogy felkelt és 2-3 órán át ébren volt. De amúgy ő alszik,csak forgolódik és kéri a cumiját. Remélem nem lesz akkor ennél rosszabb,bár a fogak még ezután fognak jönni. Csak ugye én mindig is szerettem aludni sokat. És picit hiányzik az a normális pihenés.
Nektek kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!