Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan pihenitek ki magatokat...

Hogyan pihenitek ki magatokat megfelelően?

Figyelt kérdés
Van egy fél éves kisbabám. Éjjel elég jól alszik,de meg-meg kell ébredjek hozzá,mert nem mindig alszik nyugodtan. Apuka egész nap dolgozik. Én gyerek mellett vezetem a háztartást is. Nincs anyós,anya a közelben. Hogyan oldjátok meg a megfelelő pihenést hasonló esetekben? Esetleg szedtek valami vitaminokat amik segítenek? Amikor a gyerek alszik én nem tudok aludni. Próbáltam de akkor nem aludtam éjjel csak 3-4 órát.

2022. júl. 18. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha napközben alszik a babád,pihenj vele.Én például átszoktam arra,hogy délután főzök,mikor itthon van a férjem (nálunk sincs segítség a közelben).

Nekem muszáj is volt a gyerekkel pihennem,mert nagyon hasfájós volt,mikor kicsi volt és csak rajtam volt hajlandó elaludni,később meg cicin.Úgyhogy nagyon nem is volt választásom,de legalább akkor kipihentem magam kicsit.Éjszaka nálunk addig kelt 2-3-szor,amíg cicizett,de simán le tudtuk szoktatni szerencsére,azóta átalussza az éjszakákat.Ez másfél év volt.

Most 2 éves a kisfiam,szépen alszik nappal az ágyában,addig én is pihenek.Babát várok,úgyhogy muszáj is.

2022. júl. 20. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
En is aludtam a gyerekkel sot most is alszom vele hetvegen az a legjobb mikor odabujik. Ezek az idok nem jonnek vissza, a haztartas vezetes 0edig mindig ott lesz barmennyire ugyes vagy, holnap, 1 het 1 honap mulva kezdheted elorol
2022. aug. 4. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
12-es ez mind szép és jó, ha csak 1 gyereked van :D Az elsővel sosem aludtam, mert jó alvó volt. A másodikkal aludtam volna, de nem lehetett a nagy miatt
2022. aug. 5. 08:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Szuper. Megint az 1 gyerek gyerek szoveg...
2022. aug. 5. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Am a kerdezo egy feleves babaval kapcsolatban kerdezett. Neki is egy vam. Ugy csinalsz mintha egy 5 gyerekes anyukanak adnek tanacsot 1 gyerekkel
2022. aug. 5. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
14. A kérdezőnek is 1 gyereke van. Nem az volt a kérdés, hogy két gyerekes anyukák hogyan pihennek.
2022. aug. 6. 07:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok infót mindenkinek! :) azóta már sokat változott a helyzet. A nagy meleg miatt teljesen felborult az alvásidő. Már éjjel sem alszik olyan jól,sőt sokszor felkel. Van,hogy 3 órát is fent van,amellett,hogy 11-12 fele alszik el. Így nekem marad annyi alvás amennyit éjjel/reggel hagy 😅
2022. aug. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!