Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fáradok el? Mit javasols...

Miért fáradok el? Mit javasolsz feltöltődésre? Te hogyan csinálod?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Hat hónapos kora óta dolgozom mellette itthonról (amikor ő alszik, én akkor ülök le dolgozni), és pár hónapja heti egy napot nagymamával van, amíg nekem utaznom kell a munka miatt. Nagyon édes és okos kisgyerek, de én ma elfáradtam. Kiabáltam vele, pedig tényleg nem szoktam. Látod, nekem néha van segítségem, és még munkákat is kapok. De mégis elfáradok. Ma eszembe jutott, hogy nem is kell tesó neki, mert én ehhez kevés vagyok, pedig nagycsaládos anya szerettem volna lenni, mióta felcseperedtem. Mit csináljak, hogy összekapjam magam? Nem akarok ilyen szörnyű lenni. :(
2013. máj. 28. 17:28
 1/1 anonim ***** válasza:

munka+kisgyerek, aki épp kezd dacolni...nagyon sok.

Minden elismerésem a Tiéd, de gondolom vagy gyerekezel, vagy dolgozol, még akkor is ha van is segítséged...ergó magadra nincs időd. Ez mindenkinek hinyzik, az édes semmittevés.

Sztem ha tudsz, vegyél vissza a munkából kicsit, mert még most jön a java..:-))

2013. máj. 28. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!