Tényleg normális dolog, hogy egész nap kézben legyen!?
Szerintem normális dolog ha kézben veled szeretne lenni, mint ahogy előttem is írtàk, pár hete még éjjel nappal vennéd veled volt, most is ezt igényelné!
Én lányom egész nap ha felvolt ölben volt, nézegettük mi van avlakásban, kivittem sétálni, vagy mellettem feküdt, olvastam neki képes könyvet mutogattam neki.
Este átvette a párom, addig megfőztem 2 napra, hétvègén vasárnap takarítottam mikor a férjem levitte a gyereket, így volt időm a gyerekre!
Ha nagyobb lesz elkezd mászni nem akar megmaradni ölben majd hiányzik ez a mostani időszak! :D
sztem normális. persze vannak olyan babák, akik nem igénylik, de ugyanúgy olyanok is, akik viszont igen. pl az enyém ilyen volt. hidd el, ha elkezd kúszni, mászni, meg járni, akkor esze ágában sem lesz hogy a te kezedben kuksoljon egész nap. :)
az én kicsim már csak akkor kéredzkedik fel ha beteg vagy fáradt. viszont sztem ezt olyan gyerek is megteszi, aki az elején nem igéynelte a cipelést.
22 hónapos örökmozgó kislány anyukája
Lehet, hogy növekedési ugrás. A fiam akkor csinálta ezt, és lecsengett egy hét alatt.
Az is lehet, hogy fáj a hasa.
Na, most legyek okos. Akik ölben tartják/tották a babát és akik szerint ez nem "elkapatás" azok szerint akkor a "hisztis", anyja szoknyája mellől el nem szakadó gyerekek azok, akiket"tanÍtottak vagy szoktattak" az egyedülléthez?
Ész és ösztön. Érzem, hogy rám van szüksége, értem is, viszont nekem is van szükségem zuhanyzásra, evésre, ivásra, a vécézésről(már bocsánat) nem is beszélve... Jáááj! Mindenesetre alszom egyet, holnapra hátha megvilágosodom:)!
Jajj! Nyugi, nem lesz elkapatva. Azt gondolom hogy egy pici babát nem lehet elkapatni, Ő nem hisztizik és nem tudatosan sír, hogy ne tudj enni-inni-zuhanyozni-wczni.
Pláne ha hasfájós, mint amilyen az enyém volt. Ő is 3 hónapos koráig állandóan sírt, én is sokszor kiborultam, de nem hagytam sírni, pedig már mindenki azt szajkózta körülöttem, hogy elrontom és nem tudom levakarni magamról majd.
Nem hallgattam rájuk, igenis felvettem, tartottam, vettem hordozókendőt, abban aludt rajtam. Ha zuhanyozni mentem, vittem magammal hordozóban vagy pihenőszékben a fürdőbe és hát lássuk be, siettem...
Most 11 hónapos, 5 hónapos korától nem kell altatnom, csak leteszem az ágyába és alszik, elvan nyugodtan a földön a játékaival, mászik mint a golyó, feláll, lépeget, és konkrétan néha le se tojja a fejemet, annyira jól elvan... És bizony néha elbőgöm magam azon, hogyha felveszem, eltol magától mert épp jobban érdekli valami ketyere a földön...
Szóval azt javaslom, hallgass az ösztöneidre, legyél vele amennyit csak tudsz, babusgasd, kösd magadra napközben, úgy halad a házimunka is valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!