Normális dolog, hogy egy 14 hónapos gyerek mindig kézben van?
Az enyém is mindig kézben volt, amíg meg nem tanult járni ( 17 hósan kezdett menni ), ragaszkodó, bújós kisfiú. Mostmár ( 20 hós ) eljátszogat ugyan, de sokat igényli a testközelséget, ez biztonságérzetet biztosít számára. Nekem nem gond, mert én imádom, látom hogy neki is jó, és egyébként is idővel úgyis ki fogja nőni. Én is ringatom, dajkálom alváshoz, a bátyját is ringattam 2 éves koráig, aztán magától leszokott róla.
Szerintem ne csinálj ebből problémát, szerettel nem lehet gyermeket elrontani, sitty-sutty megnőnek aztán lesz olyan időszak mikor az ajtóból int egyet, egy futó puszi kíséretében megy önállóan a dolgára.
Boldog babázást!
Kétgyermekes anyuka
Második fiam 11 hósan önállóan járt, mégis a mai napig (17 hós) sokat kéredszkedik fel, az érdekli amit én csinálok, az érdekli amit neki nem lehet... Virágtépés, lámpakapcsolás, főzés...
Kreatív vagyok, adok neki edényeket,fakanalat meg műanyagokat játsazni, de nem köti le semmi. A szobában tornyosulnak a játékok, csak akkor játszik, ha én is ott vagyok.
Remélem hamarosan kinövi ezt a korszakát, mert a hátam leszakad már tőle. 13 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!