Ehet lecsót 16 hónapos gyerek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 13:16
1/8 anonim válasza:
Bátran ehet, már hamarabb is. A lecsóban semmi olyan hozzávaló nincsen, ami tiltólistán lenne egy majdnem másfél éves gyereknél.
2/8 anonim válasza:
16 hósan ha nem zsirral csináljátok akkor igen.
de a virslit én nem adnám neki még akkor sem, de szerintem tojással simán.
mondjuk anyám mindig egy vödör olajat önt minden alá, de pl én a hagymát is szinte csak pár csepnyi olajon üvegesítem.
3/8 anonim válasza:
Mi baj a virslivel?
Úgy értem, egy jó minőségűvel?
(Pl. a lányom csak szójamenteset kaphat, de szerintem azt már egy évesen is evett...)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor adok neki.
2011. szept. 7. 13:26
5/8 anonim válasza:
Szerintem 16 hónaposan a zsírtól sem lesz semmi baja a kicsinek, a vaj, olaj, margarin talán jobb? Nem hinném. Mértékkel mindenből szabad és kell is a gyereknek adni.
6/8 anonim válasza:
off: mert a virslibe mindent beledarálnak, ami az üzemben a feldolgozás során "maradék"
7/8 anonim válasza:
off: A felvágottban is minden trutyit beleraknak, meg még sokmindenbe. Ha ezt nézzük nem sok mindent ehetnénk. A virsi meg mehet nyugodtan a gyereknek is.
8/8 anonim válasza:
agrármérnökként a virsli-kérdésbe inkább nem mennék bele, de lecsót(paprika,paradicsom, hagyma, kevés zsír vagy olaj) nyugodtan ehet.
én tojásosan csináltam a kislányomnak, nagyon szívesen ette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!