5 hetes babám az ébrentöltött idő nagy részében sír. Egy ideig jó neki, ha kézben van, aztán semmi sem jó neki, sem a ringatás, sem az éneklés, sem semmi. Ez normális? Minden nap legalább egy ilyen időszak van két szopi között.
Nekem ekkora volt kb, amikor végképp megzavarodtam, hogy akkor most mitől sir (nem volt folyton cicizős fajta amúgy). Úgyhogy bár előtte nem akartam, én vettem egy cumit, és azt használtam a probléma "detektálására" :) Ha buzgón szopizza, nem köpi ki, akkor álmos volt és be is aludt, ha kiköpte és rázenditett, éhes volt, ha szopizta, de közben rugdosott a lábával fájdalmasan nyöszörögve, a hasa volt. Utána persze már megtanultam a jeleket cumi nélkül is, meg a napirend is segitett.
Sok sikert!!
Egy 2.5 hós baba anyukája
Fejlődési ugrásnál vagytok, normális, ha akár félóránként enni akar, ha cicire téve elhallgat, az volt a baja.
Amúgy igenis gyakran fáj a baba pocija az édeskömény teától, hiába hasfájás elleni, gyakran épp rosszabbat tesz, különösen anyatejes babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!