14 hónaposan normális ha még gyakran egy keveset bukik a kislányom ivás után?
Kifejezetten refluxos babáknak való tápszert kapott régebben ,egy éves koráig.
MIlyen következményei lehetnek a refluxnak?
Többször volt középfülgyulladása(fel is szúrták 2x mindkét fülét),akkor már felmerült,hogy a refluxnak köze van a dologhoz.
tegnapi 23.59 -es vagyok. Kicsit utána olvastam itt a neten a baba refluxnak és tényleg összefügghet a középfülgyulladásotokkal, mivel a garat a fülkürt révén összeköttetésben áll a középfüllel. Én a helyedben azért kivizsgáltatnám mindenképp, ha kiderül hogy nem refluxos, legalább megnyugszol.
Az én nagyobbik babám is AR-es tápszert kapott, és az orr-fül gégészünk javasolta, hogy csináljanak egy röngtent róla, miközben én teával itattam, amibe tettek egy folyadékot, ami látszik a röntgenen (nem jut eszembe milyen folyadéknak hívják) és szerencsére kiderült, hogy nincs neki.
előbbi vagyok még, én tudom, mit jelent ezen parázni, megértelek, vizsgáltasd ki, addig úgysem nyugszol meg!
Írj, hogy mi lett!! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!