Normális hogy néha evés vagy ivás után fáj a gyomrom? Még csak hétfőn leszek 5 hetes, de pár napja ez van. Mitől lehet? Ez baj?
Ma éjjel 2-kor fel is ébredtem rá hogy fáj a gyomrom és nekiálltam 1 pirítóst csinálni. Utána elmúlt. És nagyon felpuffad a hasam, néha az egész feszít, mintha lenyeltem volna egy lufit.
Mit tegyek a gyomrommal?
Szia,
én is gyomorfájós voltam...rettenetesen tudott fájni. Nekem az evéstől sem múlt el, szedhettem a Rennie-t is, semmi hatás. Próbáltam egy csomó mindent - könnyű kaja, keksz meg tea, citromos ásványvíz, cola, mindig csak keveset ettem és nem hagytam, hogy a gyomrom kiürüljön...nekem semmi sem használt. Csak a 11. hét! Azóta sokkal jobban vagyok!
Próbálgass te is mindent, hátha szerencsésebb leszel, mint én. Kitartás!
És boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat! Az éjjel elég rossz volt, de ma reggel már egy kis émelygés társult hozzá. Még vizet sem merek inni.
Igyekszem mindent kipróbálni, eddig a pirítós tűnik jónak.
Lehet azért fáj a gyomrod, mert sok lett a savad. Ilyenkor jó nem csak a pirítós, hanem a főtt krumpli, héjában sült krumpli (nem olajos), keksz, ropi, sós perec, ezek magukba szívják a savat. Feltétlenül úgy étkezz, hogy naponta többször kevesebbet, mert ha sokáig nem eszel, a gyomorsav elkezdi marni a gyomor falát.
Ha ezek ellenére sem múlik ,feltétlen menj orvoshoz! Jobb utána járni..
Köszönöm!
Amikor majd megyek orvoshoz mindenképp megemlítem neki!
A főtt krumpli eszembe sem jutott pedig mikor gyerek voltam az bevált! A pirítóstól most elmúlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!