Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes kisfiam amikor ébren...

3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtől van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélő játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idő segít. A védőnőm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemők akik csak esznek és alszanak. :)
2008. júl. 18. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.ő is cicin jól elvan,de utánna kezdjül előröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
2008. júl. 18. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
hello, az en babam is ilyen, bar neha mar jobb a helyzet. szerintem meg csak olyan picike, hogy igenyli a torodest, hogy az anyukanal vagy apukanal van. lenyeg, hogy erezze a kozelseget. nem is tudom elkepzelni, h letezik olyan baba, hogy eszik es alszik. az enyem ma pl. reggel fel 8tol kisebb megszakitasokkal fent van: eszik, bealszik 15 percre , aztan gondol egyet, megint ehes, aztan csak bameszkodni akar de nem a kisagybol hanem bufizos poziturabol. mostansag azt talaltuk ki, hogy beteszunk valami kellemes lassu zenet, dudolgatjuk neki, tancolgatunk vele, hogy az olunkben ill bufipozban van, aztan bealszik, betesszuk a kisagyba de a zene tovabb szol....be szokott valni, ha nincs mas baja: ehseg, pukigorcsok vagy egyeb. a pukigorcsos idoszaka engem is kikeszit, olyankor rugdal es sir keservesen, azt se tudom mit csinaljak szegenykemmel. espumisant kezdtuk el hasznalni napi 4-5 adagban. de szeklet igy is csak ketnaponta vagy haromnaponta van a heten. ja es amint meg a kaki, rogton nyugodtabb.
2008. júl. 18. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az első 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem,fél ora plussz minusszal.Az első alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2,5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit,most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni",mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tőlem,mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni,mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert,gyerektől is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon időben játszok vele,mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.
2008. júl. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!