Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális egy néha feltünö...

Normális egy néha feltünö dudor az 1 éves kisfiam gyomorszájánál? Légyszi irjatok

Figyelt kérdés
Egyik nap amikor tisztába tettem, sirdogált, és észrevettem, hogy a mellkasa közepén a gyomorszájánál, egy kisebb dió nagyságu valami kidudorodik.Késöbb nem láttam, viszont figyeltem, amikor mélyebben veszi a levegöt, látszik. Megtapogattam és valami keményet éreztem, mintha csont lenne. Létezik hogy ott csont van? Ha igen ez normális? Van 2 nagyobb kislányom, de náluk ezt nem tapasztaltam.
2011. okt. 27. 23:29
 1/7 anonim válasza:
71%
Csak gratulálni tudok, hogy orvos helyett a gép előtt ülsz és benyomod ezt ide gyakorira. Ha most írnék egy TIPPET erre, elhinnéd oszt le van tudva? És ha tévednék?
2011. okt. 27. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz!
2011. okt. 28. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
sürgősen vidd el az orvoshoz szerintem!
2011. okt. 28. 09:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Három gyermekes anyukaként annyira nem vagyok gyagya ,hogy orvos helyett kérdezgesselek titeket. Már bocs a kifejezésért. Természetesen voltunk orvosnál. Mivel ö ezt a választ adta idézem: "persze van egy kis jukacska amikor beszivod a levegöt, és annak valahol ki kell mennie,ezért van dudor" Nos még mindig nem értem hogy ezt hogy értette.Ne ugy képzeljétek el, hogy egy nagy pup, csak én mintha csontnak érezném amikor kicsit megnyomkodom, hozzáteszem az orvos nem tette. Szóval gondoltam más is találkozott már hasonlóval. Különben azt mondta adjam tovább a D vitamint és semmi gond. Meglátom, de erös a gyanum hogy másik orvost is meglátogatunk. Mindenesetre köszi a válaszokat.
2011. okt. 30. 00:04
 5/7 anonim válasza:
8%

Nos még mindig nem értem hogy ezt hogy értette.

-Eljöttél tőle úgy, hogy nem értetted mit beszél az orvos és nem kérdeztél vissza, hanem ráhagytad?

hozzáteszem az orvos nem tette

-Ezen a ponton borítottam volna rá az asztalt. Ok, tőled nem ezt várom, de minimum, hogy rácsapd az ajtót.

Igen, keress már orvost és NE csak bólogass nekik. Az egész családom balhézott már orvosnál és erre büszke vagyok, mert mi nem tűrjük a sablonszövegeket, meg a tippeket a bajainkra.

Ha nem tudja mi a gond, addig küldjön vizsgálatokra, amíg ki nem derül és ebből ne engedj.

2011. okt. 30. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a szegycsont alsó része, amit kardnyúlványnak hívnak, ez sokféle alakú lehet, nekem is ilyen kitüremkedő és semmi bajom. Keress rá a neten. Szerintem nincs baja.
2011. nov. 23. 20:41
 7/7 anonim válasza:
Ha a gyerekemről lenne szó, nem győznének meg a "szerintem" és valószínű" szavak.
2011. nov. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!