Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig tartott a babádná...

Mennyi ideig tartott a babádnál a szeparációs szorongás nehéz időszaka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam 13 hónapos múlt. Ez már a második hullám. Az első bírható volt, a mostani már egy hónapja tart és baromi megterhelő, hogy apával aki mindent csinált vele kezdetek óta nincs el csak max pár percig.

Érdekelne másnál mennyi ideig tartott ez a durvább időszak.

Éjszaka többször felkel, mint újszülött korában és csak akkor nyugszik meg, ha hozzam bújva elalszik. Pár ilyen alkalom után egy éjszaka a férjem költözik és a gyerek alszik velem. Hárman nem férünk el kényelmesen az ágyban. Inkább veszünk nagyobbat most, mert hiába nem akartam magunk közé venni, azért egy éjjel 2-3 óra alvás, ha nem teszem kevés nekem rosszul vagyok. Meg azt sem akarom, hogy a férjem külön aludjon.

Max 10 percig elég neki, ha lát utána sír, hogy vegyem fel. Felveszem akkor az ölemben játszik fél egy órát és kezdődik megint előröl az egész kör.

Házimunka, főzés stb nem viseli el ha bevonom adok a kezébe fakanalat vagy bármit próbálok nem jó, mert ő ölben akar lenni az nem elég ha lát. Volt, hogy pisilnem kellett úgy kellett lefejtenünk magamról, mert sírva kapaszkodott belém.

Kipróbáltam a hordozást újra, amit abbahagytam korábban, de mivel hátomon lehet már csak azt nem szereti. Korábban ezért is hagytam abba. Elől szerette háton nem.

Sírni hagyni nyilván nem fogom, és igyekszem mindent megadni, hogy érezze itt vagyok neki, de hát fáradok már az a helyzet. Meddig tartott nálatok az ilyen időszak?

tegnap 08:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es. Azon kívül, hogy az egy éjszaka 6 vagy 7 ébredés után magam mellé veszem, hogy legalább egy kicsit tudjak aludni mást nem változtattunk. Tartjuk a napirendjét, kivisszük a levegőre stb. Azt remélem elmúlik már, mert baromira megterhelő.
tegnap 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

10es vagyok

Azt csináld, ami nálatok beválik. Minden baba más és máshogyan éli meg a szepát. Nekem 2x kelt de akkor 1-2 órát fent volt. Pedig többször próbáltuk visszarakni az ágyába de nem tudtuk. Első kelesnél 20 perc után általában visszaaludt de másodiknál fent voltunk órákat. De jó hír, hogy el fog múlni. Nálunk amúgy egyre rosszabb lett, aztán mikor már olyan rossz volt, hogy konkrétan sírtam, utána meg elkezdett könnyebb lenni. Szóval egy ilyen nagy hullám volt.

ma 07:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem nála is egy nagy hullám lesz, és remélem már kevesebb van vissza.
ma 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:

10es vagyok

Amúgy ami nekem szerintem egy kicsit segített az a rengeteg kukuccsos játék. Eleinte csak egy textilpelus mögé. Aztán utána valami fal vagy bútor mögé de úgy hogy csak a fejemet dugtam el. Aztán már a testemet is. Aztán úgy csináltam hogy bent volt a szobában én meg az ajtófélfánál kukuccsoltam de csak a fejemet dugtam el.

Aztán labdával játszottam a kiságyában. Bedobáltam ő meg ki. Majd növeltem a távot fokozatosan. Az ajtóból dobtam a labdát ő meg ki. Aztán kimentem a labdával 2 mpre majd bedobtam viccesen ő meg ki. Aztán növeltem az időt. Kergetőztünk a konyhasziget körül hogy ne lásson de mindig visszanéztem ugye, hogy most elkaplak. Én úgy érzem, hogy segítettek a helyzeten. Plusz ha szólt mindig ő volt a prioritás, sírni sosem hagytam. Nyilván megoldani nem fogja, de hátha kicsit enyhít a dolgokon.

ma 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!