100% anyatejes, 8 hetes babám szenved, mert nem tud kakilni. Mivel próbálkozzak még?
A dokinő minden étkezés előtt 10 csepp Espumisan-t javasolt, illetve napi 5 csepp Biogaia-t. Próbáltuk a Beba Care Fibre-t is, miután 1 hétig nem tudott kakilni, 2 por után kakilt, de 3 nap után megint kínlódik, nem alszik jól, sír, fáj a hasa, azóta sem volt széklete. (5 napja) Az Espumisantól kevesebb a szélgörcs, itt tényleg a kakilás a gond.
Saját háziorvosom kamillateát javasolt, én tartok tőle.
Kinek mi vált be?
Pocaktorna, melegvizes palack, lázmérő minden alkalommal bevetve.
Olvass utána az infantilis diszkéziának, valószínű ez gond.
Ami nálunk bevált az a rezgő szék, kakiszéknek hívtuk 🫣😅 Illetve keress rá az EC pózra az is sokat segít. Ha már semmi nem vált be, akkor én is kamkilla teát adtam, lehelletnyi cukorral, az szépen meghajtotta.
De igazán majd csak az idő fog segíteni.
2-es, cukros kamillatea, gratulalok !
Kerdezo, 10 nap is normalis anyatejes babanal szeklet nelkul.
Probald tornaztatni.
Kerdezo, a haziorvosod hany eves ?
Gondolom 60 folott ?
Nehogy adj kamillateat !
Orokre oda a belfloraja vele, nagyon szarit .
Es igen, azt adtak a 80-90 es evekben, azert van ma a legtobb magyar 30-40-50 evesnek emesztesi baja. Gyomorsav, felpuffadas, allergiak, szekrekedes, sorolj egy valakit akinek nincs valami - a 80'as evekben elcseszett emesztorendszer miatt.
Igen, a védőnő szerint 3 hét is normális anyatejes babánál, de ember legyen a talpán, aki 0-24 hallgatja a vigasztalhatatlanul sír és ordít felváltva, és napok óta nem tud 1-2 óránál többet aludni, hozzáteszem, így mi sem. Én nem nézem szívesen, hogy szenved.
Tornáztatjuk minden evés elött, 1-2 pukin kívül semmi nem jön...
8-as, orulj neki, de meg lehet.
Kerdezo, tobb ,mint 20 eve dolgozom orvosokkal egeszsegugyben, volt baba 1 honapig kaki nelkul, o volt a rekord.
Ne idegeskedj ezen, megemeszti az anyatejet, azert nem kakil, nem azert mert bele van ragadva :)
Az anyatej ennyire csodas, szinte 100%ban megemesztodik.
Igen tudom ejnye kamilla tea és cukor. Nálunk 3/2 gyerek kapott,egyebekben mind anyatejes volt. Mindenki úgy csinálja,.ahogyan akarja, én nem voltam hajlandó nézni,.ahogy órákig vörösödő fejjel üvölt a gyerekem. Egy vagyont hagytunk a gyógyszertárban mindeféle csodaszerre, a gyerek meg az ördögűzőt adta elő ugyanúgy.
Akkor mondta a védőnő,hogy próbáljuk meg, csak éppen megmártani a teafiltert (sőt nem is sima kamilla colt hanem Mecsek babatea) és pici cukrot bele-2,5dl bögrébe 1 kiskanál cukor, a baba megivott belőle kb. 20ml, igazatok van, helyrehozhatatlan károkat szenvedett. A nagy 8 éves, a középső 5 és köszönik jól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!