8 hetes terhes vagyok, hosszu probálkozás után végre összejött a baba, most meg attol félek, hogy elmegy! Hogyan nyugtasam magam?
Szia!
Nagyon átérzem a helyzetedet!!!!
Én is nagyon nehezen estem teherbe, most 7 hetes terhes vagyok.
Egyszerűen megbeszéltem magammal, hogy nem kell idegeskedni. Ha el akar menni, akkor el kell engedni, nem lenne egészséges. De bizakodó vagyok, és mindig azt kérdezem magamtól, hogy miért menne el???
Próbálom kiélvezni minden pillanatát.
Szia!
Én is átérzem a félelmed! Én 9 évet vártam a picire, hogy összejöjjön. Most a 28. hétben vagyok! :-))
Ne gondolj mindig rossz dolgokra, csak is jóra! Minden rendben lesz hidd el! Azzal, hogy idegeskedsz ártasz!
CSAK POZITÍVAN!!!!
Boldog babavárást!!!!
Szia !
Én is rengeteget őrlöm magam,pedig tudom,hogy nem szabad és felesleges is!Csakhát....nem túl egyszerű:)Én 9 hetes vagyok,eddig minden egyes napon aggódtam valami miatt a picikével kapcsolatban....:( Hjajj....de fel a fejjel és már az is sokat segít,ha olvasol pár nyugtató sort!Nyugtassuk egymást! :)
Sok sikert a babához!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!