Felelőtlen szülők vagyunk, ha nincs légzésfigyelőnk?
Szerintem ez olyan téma, minthogy 40 éve sem volt minden háztartásban lázmérő, vérnyomásmérő, vagy vércukorszint mérő, vagy mit tudom én (kinek mi), akkor most minek!?
20 éve sem volt minden intézményben automata defibrillátor, de azért most csak jól esik az embernek, hogyha éppen neki van rá szüksége, vagy egy szerettének, akkor előveszik és használják, nem csak legyintenek rá, hogy "ez 20 éve is meghalt volna, ez van". Számomra nevetséges ellenérv, hogy régen sem volt. :) De azért gondolom az okostelefon ott virít a kézben, az okos tv meg a falon...
Ha mondjuk azt mondja valaki, hogy egy owlet zokni túlzott kiadás esetleg ár-érték arányban, arra még azt mondom, hogy lehet egyet tudok érteni vele, de egy egyszerű egy-két lapos légzésfigyelő nem olyan nagy kiadás, hogy ne érjen meg ennyit az ember lelki békéje. Ha ezen a kiadáson múlik bármi is gyerekvállalásnál, akkor azért elgondolkoznék az élet nagy dolgain...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!