Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A diavetítő használta is...

A diavetítő használta is káros lehet a babákra ? Pl egy 6-7 hónapos baba már nézhetne diákat kivetítve vagy ez is káros csak kevésbé mint a tv ?

Figyelt kérdés

tegnap 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem káros, csak sok értelme nincs.
tegnap 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
6-7 hónaposnak még azt sem használnám. Az én kisfiam 2.szülinapjára kapott diavetítőt, akkor kezdtük.
tegnap 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Mi a célod vele?
tegnap 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Imád a kisfiam képeket, könyveket nézegetni, gondoltam hátha ez is tetszene most is és később pedig a meséket élvezhetné
tegnap 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy 2 éves kisfiam neki mindennap többször vetítek diafilmet. Ilyenkor gyakran a karomban van a 3 hónapos húga, aki szintén nézi.

A kisfiam 9 hónapos volt, amikor vettem neki vetítőt, ő azóta van rácuppanva.

tegnap 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Mi baja lenne?🙄 A kérdés elsősorban nem a kérdezőnek, hanem az ellenzőknek szól.

Én sajnos, nem tudok nézetni, mert a családom kifejezett kérésem ellenére évekkel ezelőtt elpasszolta az én gyerekkori gépem, meg egy zsák filmet. Azóta se dolgoztam fel.😭 Mindig arról álmodoztam, hogy majd csomót diázunk a kislányommal.(Kisfiam lett😆)

Egyelőre vetítő lámpánk van. Korongokat kell belerakni és különálló képeket vetít. Pl.egy-egy állat van rajta stb. Szereti nézni, de könyvet is sokat "olvasunk".Nem értem amúgy, miért kell a babákat lenézni. Szeretik a képeket nézni és az anyukájuk hangját hallgatni. Tehát jó nekik. Akkor meg kit érdekel, hogy nem érti. Nem kell vizsgáznia belőle 🤣

Enyém amúgy 6hónapos.

tegnap 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, lehet venni diavetitot most is. :D
tegnap 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, tudom. Nem is a vetítő a legnagyobb baj. Először attól szabadultak meg. Akkor direkt kértem, hogy a filmeket soha, semmi pénzért ne adják oda senkinek. Aha...Egy nylon szatyornyi volt. Sose lesz annyi pénzem, amennyibe most kerülnek 😂 Meg egy csomó már nem is kapható. Tudod, nosztalgia ☹️
tegnap 23:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)!
tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!